Искат Пиърс Броснан да играе Вапцаров


Искат Пиърс Броснан да играе Вапцаров
Снимка: Getty Images/Guliver

Пиърс Броснан е поканен да играе ролята на Никола Й. Вапцаров в международна продукция, финансирана от ЮНЕСКО.

Новината съобщи племенникът на поета Никола Б. Вапцаров. Пред в. "Монитор” той обясни, че е разговаряно с роднините на автора на "Моторни песни”, за да разкажат повече подробности за живота му.

"Идеята на игралния филм е все още много сурова, но става дума за Съпротивителното движение на Балканите по време на Втората световна война. То е било подпомогнато от Великите сили, които са хвърляли над нашата територия оръжие и пари. Става дума за Трънския и Гоцеделчевския партизански отряд, както и за Гърция”, разказа племенникът на поета. Според него образът на Вапцаров ще е централен във филма.

61-годишният Броснан, известен най-вече с ролята си на Джеймс Бонд, още не е дал съгласието си, но родствениците на поета горещо одобряват избора му. 

Пиърс Броснан вече е идвал в България. Миналата година той бе у нас за снимките на "Survivor” с Мила Йовович, заради който взе уроци по танци от примабалерината Маша Илиева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама