Играй с детето си и спечели двоен билет за "Кутийковците“


Играй с детето си и спечели двоен билет за  "Кутийковците“

Сигурни сме, че вкъщи все още пазите стари кутии и кашони, които трупат прах, забравени в някой шкаф. Вместо да ги изхвърляте на боклука, може да почерпите вдъхновение от новия филм "Кутийковците“, който тръгва на 3D по родните кина от 7 ноември.

Направете на децата си интересни костюми за Хелоуин или пък превърнете ненужните кутиии в нещо практично (вижте няколко идеи тук). Ако искате пък да зарадвате малчуганите, заведете ги на кино.

От днес, 27 октомври, до 03 ноевмри може да участвате в нашата игра и да спечелите една от трите двойни покани, които подаряваме заедно с приятелите ни от "Форум Филм България“.

Единственото, което трябва да направите, е да свалите една от снимките на Кутийковците, качени в галерията ни (вижте ги тук), да я разпечатате, след което да я оцветите заедно с децата си.

За целта е необходимо върху всяка една от снимките в галерията ни, да дадете десен бутон, функцията "Запази като" (Save as - б.р.). След като запазите на компютъра си е небходимо да ги изпринтите на лист А4, да ги оцветите заедно с детето си. За финал трябва само да снимате готовото произведение и да го изпратите на следния адрес: iwoman@webground.bg.

Всички оцветени снимки на Кутийковци ще участват в томболата за спечелване на двойна покана за филма. Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 7 ноември и ще бъдат обявени както на сайта ни, така и във Facebook страницата ни.

Експертното жури от екипа на iwoman.bg и Форум Филм ще оцени трите най-добри оцветявки и ще раздаде наградите на победителите. През това време може да погледнете какво се случва с щурите Кутийковци и на actualno.com (научете повече тук).

Ето и малко повече информация за най-новия детски филм, който скоро тръгва по кината.

"Кутийковците“ е комична история, която надниква в Сиренвил – градче от шикозната Викторианска ера, потънало в изобилие, изисканост и най-миризливите първокласни сирена. Под чаровните му павирани улици живеят Кутийковците – страховити същества, които нощем изпълзяват от каналите и отмъкват най-скъпите за жителите на Сиренвил неща – децата и сиренето им. Поне такава е легендата, в която вярват местните хора.

А истината е, че Кутийковците са част от подземна общност странни и обичливи чудаци, които носят върху себе си рециклирани картонени кутии, също както костенурките, носят на гърба си своите черупки. След като човешкото бебе Егс попада при Кутийковците, те го отглеждат като свое. Така то става част от бандата чудаци, които се гмуркат в купчини боклук и събират изхвърлени механични джажди. Животът на Кутийковците е застрашен от злия унищожител на вредители Арчибалд Прекрасни Краднър, който иска да ги елиминира, за да бъде приет в обществото на Сиренвил. Бандата добросърдечни несръчковци няма друг избор, освен да се обърне за помощ към своя осиновен син Егс и Уини – момиче с приключенски дух от богато човешко семейство. Двамата имат нелеката задача да обединят двата свята, разлюлени от ветровете на промяната и... сиренето.

ВИЖТЕ ТРЕЙЛЪРА НА ФИЛМА ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама