И Люси Дяковска става жури в X Factor


И Люси Дяковска става жури в X Factor

Популярната изпълнителката Люси Дяковска ще бъде част от звездното жури в четвърти сезон на X Factor. Темпераментната дама ще пристигне от Германия специално за предстоящото издание на музикално шоу, присъединявайки се към Криско и Магърдич Халваджиян, които ще оценяват новите български таланти.

Богатият опит на Люси включва участието й в една от най-успешните музикални групи в Европа – No Angels, създаването на собствена продуцентска компания, както и сериозен брой концерти, представили не само обаятелния й глас, но и огромния й артистичен потенциал.

"През годините съм имала възможност да работя с някои от най-големите музикални продуценти в света, което е помогнало много в изграждането ми като артист. Винаги съм искала да споделя поне част от този опит с участниците в X Factor като ментор. Този музикален формат успя само за три сезона да създаде изпълнители, които утвърдиха своето място на българската музикална сцена.”, коментира Люси Дяковска.

Популярната изпълнителка започва музикалната си кариера именно от телевизионен формат, който я събира с женската група No Angels. С платинен и златен албум, придружени с всички възможни награди, които европейският шоубизнес може да предложи, бандата е едва началото за кариерата на Люси. В момента певицата жъне успехи със солови проекти в Германия. През последната година Люси има над 150 изпълнения на сцена, между които 2 турнета в цяла Германия и среща с над 250 000 души еуфорична публика.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама