Гледаме новия спектакъл на Lord of the Dance и в София


Гледаме новия спектакъл на Lord of the Dance и в София

Преди броени седмици в Лондон се състоя премиерата на новия спектакъл на Майкъл Флетли – Lord of the Dance: Dangerous Games. Сега, Loud Concerts има удоволствието да обяви гостуването на спектакъла за пръв път в България. Това ще се случи на 3 октомври 2015 година в зала 1 на НДК, а началото е от 20 часа.

Талантливият танцьор, хореограф, режисьор и продуцент Майкъл Флетли, който превърна Lord of the Dance в най-гледания танцов спектакъл в света, отново залага в новата постановка на сагата за борбата между Доброто и Злото. Музиката, ефектите и фантастичните елементи само подчертават изключителното изпълнение на солистите и останалите танцьори от трупата в Dangerous Games.

Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games са в продажба от днес, 24 септември, в мрежата на Еventim (eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly.

Ценовите категории са от 35 до 90 лева и ограничен брой билети на цена 110 лева. Първите 50 билета от всяка една от категориите ще бъдат с 10% отстъпка.

Eто и малко факти около Lord of the Dance:

* Гледано е от 60 милиона души в 60 различни страни на всеки континент.

* За 10 дни са разпродадени всички представления в Австралия – общо 250 000 билета.

* Разбиват всички бокс офис рекорди в Южна Африка.

* Разпродават рекордните 21 дати на стадион Уембли в Лондон.

* Играе се пред над 400 000 човека на година по време на престоя си в Лас Вегас.

* Представлението в Будапеща, Унгария събира над 100 000 човека.

* Изпълнявано е пред най-важните политически лидери, между които Президентът Буш и Президентът Путин на честването на 300-годишнината на Санкт Петербург.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама