Game of Thrones 5 със синхронна световна премиера в 170 страни


Game of Thrones 5 със синхронна световна премиера в 170 страни

По уникален и безпрецедентен начин ще бъде представен първият епизод от петия сезон на оригиналната продукция на HBO "Game of Thrones”.

Дългоочакваната пилотна серия на новия сезон ще бъде излъчена в повече от 170 страни по света едновременно с премиерата в ефира на HBO САЩ – това означава, че българските зрители ще могат да го гледат на 13-ти април от 04:00 часа, като вечерното излъчване от 21:05 остава.

Новите серии на поредицата, отличена с награди "Еми“ и "Златен Глобус“, ще бъдат излъчвани по каналите на HBO и партньорските им мрежи по света, създавайки глобално телевизионно събитие седмица след седмица, докато текат 10-те епизода на сериала.

От дебюта си през 2011-та година, “Game of Thrones” се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на HBO. През изминалата година сериалът бе най-търсеното телевизионно шоу в световен мащаб в Google, както и най-споменаваната телевизионна продукция във Фейсбук.

В този сезон в сериала ще има и българско участие. Популярният актьор Захари Бахаров ще се превъплъти в образа на дивака Лобода от канибалското племе Тен, живеещо отвъд Вала.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама