Гага издава албум с джаз песни


Гага издава албум с джаз песни
Снимка: Getty Images/Guliver

Записването на джаз парчета се оказало по-лесно за Лейди Гага, отколкото на поп песни, съобщава Асошиейтед прес.

Известната изпълнителка изкара две години в звукозаписното студио, за да реализира албум с джазови класики в дует с ветерана Тони Бенет. Сидито е озаглавено "Cheek to cheek" и ще излезе на пазара на 23 септември.

"Колкото и да ви е странно, чувствам се по-комфортно в джаза, отколкото в поп или арендби жанра", сподели в интервю Лейди Гага. Аз съм пяла джаз още от 13-годишна възраст и това бе една от малките ми тайни, която разкрих пред Тони Бенет. Това е едно от най-лесните неща за мен!"

Лейди Гага коментира сътрудничеството си с Тони Бенет в негово присъствие при съвместен запис в Линкълн сентър в Ню Йорк, който ще бъде излъчен от канала Пи Би Ес тази есен.

Първият сингъл на нейния предстоящия албум, който е кавър версия на класиката на Коул Портър "Anything Goes" беше пуснат във вторник.

28-годишната поп сензация и 87-годишният Тони Бенет за пръв път си сътрудничеха в рамките на неговия платинен албум от 2001 година "Duets II", отличен с награда "Грами". Ветеранът сподели, че феновете ще бъдат впечатлени от забележителните изпълнения на Лейди Гага в новия й албум. "Всички ще си кажат - нямахме и най-малката представа, че тя може да пее толкова добре!"

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама