Финалът на Детска Евровизия е другата седмица


Финалът на Детска Евровизия е другата седмица

Андреа Начева, Дилян и Костадин Дянкови, Габриела Йорданова, Филип Филчев, Лора Герджикова, Симона Иванова, Иван Стоянов, Павел Матеев и Елеонора Иванова са първите девет финалисти

Изборът на талант, който ще представи страната ни на международния конкурс "Детска Евровизия” ще бъде излъчен на живо на 8 септември от 20.00 ч. по bTV. Победителят в Националната селекция ще бъде определен на принципа 50:50 от решението на журито и избора на зрителите, които могат да дадат своя глас на интернет страницата junioreurovision.bg и чрез sms.

Финалисти от зрителския вот до момента са Симона Иванова, Иван Стоянов и Габриела Йорданова. Журито на конкурса избра Филип Филчев, Лора Герджикова, Павел Матеев, Елеонора Иванова, Андреа Начева и братята Дилян и Костадин Дянкови. Тази вечер в 21.30 ч. bTV ще излъчи последния полуфинал, в който ще станат ясни останалите трима финалисти.

Тринадесетото издание на "Детска Евровизия” ще се проведе на 21 ноември в зала "Арена Армеец“ в София и ще се излъчи на живо по БНТ. Мотото на тазгодишното издание на "Детска Евровизия” е #discover (#откривай).

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама