Фестивал по ориенталски танци


Фестивал по ориенталски танци

Международният фестивал по ориенталски танци Orient El Hob посреща в България най-големите имена от световната бели денс сцена. Между 22 и 25 октомври с пищен гала спектакъл и майсторски класове по танци звездите на ориента ще пресъздадат атмосферата от 1001 нощ.

В две поредни вечери, 23 и 24 октомври сцената на театър "Сълза и смях" ще се изпълни със знаменитости, които ще демонстрират смайващи танцови спектакли, съчетаващи фолклорни елементи - хореография, облекло и мелодия от най-далечните кътчета на земното кълбо. Програмата включва модно шоу и танцов конкурс със състезатели от различни държави.

Във всички дни на фестивала от сутрин до късно следобед в хотел "Кемпински-Маринела" ще се провеждат майсторски класове по танци. Участниците ще имат възможност да се потопят в историята на Belly dance, а гост-звездите Asmahan, Yael Zarca,Sara Papalardo, Marta Korzun, Mayodi, Mimi Sokolovа, Guy Schalom ще предадат умения в техниките на Ракс Ш`арки, Bolywood, Тараб, Б`алади и много други стилове.

Билети се продават на касата на театър "Сълза и смях“, online на theatre.art.bg и bg.orientelhob.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама