Евгени Минчев с шокираща изповед


Евгени Минчев с шокираща изповед

В живото предаване снощи се проведоха първите номинации, съпроводени със светкавична елиминация. Застрашени от изгонване бяха Къци, Евгени и служебно номинираната Йоана. Певицата напусна завинаги Къщата, като реши през следващата седмица да спаси приятелката си Ваня Червенкова. Над 50% от зрителските гласове отидоха при Лорда, с което публиката недвусмислено показа, че му симпатизира и одобрява поведението му. Тази вечер ще видим как именно Евгени ще се окаже в центъра на всички конфликти, с което ще нагнети до краен предел отношенията в Къщата.

В днешното дейли ще видим как всички категорично ще се противопоставят на маниера на Минчев. Ще станем свидетели на разрива в крехкото приятелство между него и Джаферович, предизвикани от фриволното поведение на Евгени. Един по един Съквартирантите ще си признат, че са били наранявани от ексцентричния ПР и ще поискат обяснение за думите му. 

Безспорно Минчев е сред най-колоритните звезди вътре в Къщата. Неговото чувство за хумор, сарказъм и коментари винаги се движат на ръба на добрия тон. Днес обаче ще видим и неговото друго лице – на ранимия и чувствителен Евгени. Зрителите ще станат свидетели на най-личната му изповед в българския ефир. ПР-ът ще разкрие шокиращи подробности за своето детство и за отношенията с майка му, които ще трогнат дълбоко Съквартирантите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама