Елън Помпео си взима почивка от актьорството


Елън Помпео  си взима почивка от актьорството
Снимка: Getty Images/Guliver

Елън Помпео каза, че няма желание да си търси нови роли, след като остави стетоскопа в хитовия сериал "Анатомията на Грей", защото не й се работи за други хора, съобщи Фимейл фърст.

"Определено се чувствам в преход. Актьорството не ме вдъхновява толкова. Човек се чувства различно, след като навърши 40. Нямам никакво желание да работя за други хора" - каза 44-годишната носителка на награда "Златен глобус".

Тя обаче отказа да потвърди, че завинаги се отказва от актьорството.

Елън Помпео има договор за ролята на Мередит Грей до края на сезон 12 на "Анатомията на Грей", макар и засега да не се знае дали сериалът ще продължи толкова. Първият епизод от 11-ия сезон ще бъде излъчен в края на септември.

Още една известна дама е решила да сложи край на активната си кариера. Става въпрос за Ани Ленъкс, известна в цял свят като основател и член на "Юритмикс". Това шотландката твърди пред в. "Дейли мирър".

По думите на 59-годишната певица, решението й е свързано с желанието да посвети времето си на семейния живот.

"Краят на музикалната ми дейност е свързан с един човек, благодарна съм му за всичко, което той направи за мен през последните години" - казва певицата. "Не всички артисти могат да получат истинска наслада от живота. Аз най-накрая я изпитах и съм готова заради това да се простя с кариерата си" - допълва Ани Ленъкс.

 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама