DESY представя на живо парчета от първия си албум


DESY представя на живо парчета от първия си албум

Деси Андонова, която развива соловата си кариера като DESY, ще представи видеоклипа към първия сингъл от предстоящия си самостоятелен албум на 13 ноември в Sofia Live Club.

Песента "Easy" е създадена в колаборация с Божидар Василев от Southwick и още в началото на ноември ще прозвучи в радиоефира.

В нея участва и интересният американски артист bcap (Brian Capobianchi), който определя звука си жанрово като нео-соул, акустик и хип-хоп. Освен с живите си изпълнения и концерти, bcap е чест гост в различни проекти, в които взема участие като студиен музикант, а през останалото време пише текстове.

В "Easy" слушателят открива лекотата и топлината, които гласът на DESY носи, допълнени от чудесната намеса на Bcap и характерния фънки привкус, дело на High Time (Антони – WahTony Рикев, Николай - Brown Sugar Данев и Радослав Славчев - Riverman), Божидар - Trom Bobby Василев и DJ JIJO от Jazz Profilactika, които ще видим и на сцената в клуба. Освен като част от бандата, JIJO ще направи и диджей сет, за който подготвя специална селекция. Във видеото към първия сингъл на DESY участва и американският гост.

Режисьор и идеен двигател на черно-белия клип е фотографът Тихомир Рачев, който работи с певицата от години и сега вдъхновено претворява музиката й в образи. Върху визията на Деси за новото видео работи Слав Атанасов, а монтажът е дело на Павлин Даскалов.

По време на концерта в Sofia Live Club публиката ще чуе и още от новите композиции на певицата. Очаква се работата по албума да приключи в началото на следващата година и веднага след това да бъде представен.

Началният час на концерта, който ще ви остави в прегръдката на красивия глас и музиката с душа, е 21:00.

Билетите за събитието са в предварителна продажба в мрежата на Eventim, на цена от 8 лв. В деня, на място в клуба, входът ще бъде 10 лв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама