Десислава и Nana с обща песен


Десислава и Nana с обща песен

Десислава и германският рапър Nana представиха общото си парче "Cotton Candy".

Видеото към песента е режисирано от Николай Скерлев. В клипа участват красивите момичета от балет FAME. Видеото на "Cotton Candy" бе заснето още през август тази година, ден преди участието на Nana в концерта "I Love the 90’s” в Лозенец.

„Още при първата ми среща с Деси преди няколко години бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Още преди работата върху парчето и видеото към Cotton Candy усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли“, заяви изпълнителят на “Remember The Time” и "Lonely”.

Бях горда когато Nana избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла "I’m lonely, lonely, lonely” и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител”, сподели Десислава.

Музиката и текстът към парчето са дело на Nana и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си "Cherish". Върху финалния вариант на песента Cotton Candy музикантите са работили в три страни – Холандия, България и Германия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама