Бионсе намеква за брачни проблеми в нови песни


Бионсе намеква за брачни проблеми в нови песни

Този уикенд излезе дългоочакваният нов албум на Бионсе. Премиерата на “Lemonade”, за чието съществуване певицата започна да намеква през последната седмица, беше осъществена чрез филмовия канал HBO, като цялата тава има видео акомпанимент.

След телевизионното излъчване, аудио и видео версията на “Lemonade” са достъпни за покупка единствено през стрийминг платформата TIDAL, която е притежание на съпруга на Бионсе – рапърът Джей Зи.

Все още не е ясно кога точно албумът ще бъде издаден на физически носител и в други платформи.

Същевременно феновете на двойката са притеснени от някои от текстовете в новите песни на певицата, които според тях показват гнева към съпруга й. Строфите "Това е последното предупреждение/Знаеш, че ти давам живот/Ако правиш глупости отново, ще изгубиш жена си" от текста на "Не се наранявай" ("Don't Hurt Yourself") са само част от възможните лирически доказателства за брачните проблеми на звездния дует.

Въпреки това в тавата има общи песни на двамата. Други гост артисти са Джак Уайт, The Weeknd, Дипло, Кендрик Ламар, Джеймс Блейк и други.

Следвайки политическата ангажираност на певицата във "Formation", последният сингъл, издаден преди албума, много от парчетата отново са свързани с теми като полицейското насилие над чернокожи в САЩ.

"Надявам се, че създавам изкуство, което да помага на хората да излекуват себе си. Изкуството кара хората да се чувстват горди от битките, които водят. Всеки е изпитал болка, но понякога тя трябва да се силна, за да успееш да се издигнеш на друго ниво", казва певицата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама