Марина Кискинова полетя над София заради ново видео


 Марина Кискинова полетя над София заради ново видео

Чаровната поп певица Марина Кискинова е готова с поредното си видео. То е към акустичната версия на дуета й с Били Хлапето "Непознат”, който се превърна в истински хит в последните месеци – оглави за няколко седмици класацията Поп Топ на радио Зорана, BOX TV и Ескалатор на програма Хоризонт.

"Сякаш направихме изцяло нова песен”, споделя певицата. В акустичния вариант на "Непознат” Марина изпълнява вокалите сама, единствено под съпровода на китарата на Константин Ангелов от група "Оги 23”. Последният, заедно с Веселин Ценов, са автори на аранжимента на акустичната версия.

Видеото е монохромно, стилно и изчистено. Основните кадри са от птичи поглед, заснети над София. Идеята е на режисьора Димитър Халачев, а реализацията - на екипа от FlyArch Studio. Гледната точка е абстрактна, а изпълнението на Марина - изключително нежно.

Ефектът на новия клип на "Непознат” е в простотата му. Заснет е само за няколко часа, без грим, стайлинг и ефекти.

"Видеото брилянтно пасва на звученето на акустичната версия, която е направена с много любов и вдъхновение. Искахме да е чисто и емоционално. Всъщност този нов вариант на "Непознат” много по-силно предава истинския смисъл на текста и мелодията. Много по-личен е”, коментира новия си клип самата Марина.

Музиката на "Непознат” е на Владимир Ампов-Графа и Веселин Ценов, а текстът е дело отново на Графа, в партньорство с Илия Григоров.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама