Анджелина и Брад тренират Крав Мага


 Анджелина и Брад тренират Крав Мага
Снимка: Getty Images / Guliver

Анджелина Джоли и Брад Пит взимат уроци по самоотбрана, съобщава Контактмюзик.

Двойката, която мина под венчило във Франция миналия месец, тренира форма на израелска самоотбрана, наречена Крав Мага, в подготовката за следващия си филм By The Sea.

50-годишният Брад, който отглежда шест деца със звездната си съпруга, свалил около 4,5 кг., след като участвал в интензивни учения във военен стил само три седмици. Той дори позволил на децата си да се присъединят към него в забавлението.

"Цялото семейство учи движенията, дори малките правят приспособени за деца движения, но Брад практикува по 45 минути на ден, като свали килограми и заздрави мускулите си за филма", разкри запознат източник пред в. "Дейли мейл".

Докато Крав Мага е нещо ново за Брад, Анджелина започнала да учи самоотбрана, за да тренира за ролята си в "Томб райдър" през 2001 г. Двойката практикувала техниките по няколко дни на седмица.

Сценарият на "By The Sea" е написан от Анджелина, която ще бъде и режисьор на лентата. Това ще бъде първият филм на двойката след "Мистър и мисис Смит" от 2005 г. Двойката неотдавна беше на меден месец с децата си на луксозна яхта в Малта. Снимките на филма започнаха на втория по големина остров в страната Гозо.

Източник: БГНЕС

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама