Тийнейджър признава, че е гей на приятеля си. Вижте реакцията му


Тийнейджър признава, че е гей на приятеля си. Вижте реакцията му

Какво ще направите, ако вашата най-добра приятелка/приятел ви разкрие, че има обратна сексуалност? Някои от вас сигурно ще бъдат шокирани, други ще ги зачеркнат, а трети ще реагират с разбиране и съпричастност. Едно 13-годишно момче се превърна в пример за възхищение заради начина, по който прие новината, че най-добрият му приятели е гей. Сестра му, подвизаваща се като @paleveil, сподели в Twitter снимки на съобщенията на двете момчета.

Ето и техния разговор:

"- Искам да ти кажа нещо, заради което съм много разстроен.

 - Какво става, братле? Искаш ли да ти се обадя?

 - Не, родителите ми в момента са в стаята, наистина е лично.

 - Какво е?

 - Казвам ти това само на теб, затова моля те не го споделяй пред друг. Вярвам ти, братле. Чувствам се различен. Не знам как да го кажа, но... Не чувствам същите нещата, както другите момчета към момичетата. Не е нормално, нали? Не знам. И братле, не искам вече да не ми бъдеш приятел, тъй като изпитвам същите неща, както момчетата към момичетата, но към момчета. Толкова съм странен, чувствам се странно и зле. Харесвам момчета. Толкова ме е срам да го кажа, но това е моята тайна и ме беше страх да я споделя, тъй като ти си моят най-добър приятел и не искам да мислиш, че съм странен и да ме оставиш или нещо друго.

- Братле, ние сме приятели от три години и се радвам, че ми сподели това. На кого по дяволите му пука какво ще кажат хората? Независимо от всичко ти си страхотен и съм щастлив, че си най-добрият ми приятел. Не се срамувай, няма от какво да се притесняваш. Като брат аз ще застана до теб. Приятелю, няма нищо лошо в това да си гей."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама