Ти можеш да спасиш планетата


Ти можеш да спасиш планетата
Снимка: iStock/Guliver

Книгата "Ти можеш да спасиш планетата“ от Джаки Уайнс е пълна с интелигентни, практични и забавни съвети, в които децата трябва да се вслушат, за да променят бъдещето на Земята.

Изданието е призив за действие до всички малчугани по света. Последиците от замърсяването, глобалното затопляне и унищожаването на нашата планета никога не са били толкова видими и измерими. Книгата обяснява огромните проблеми, върху които всеки трябва да се концентрира, за да избегнем замърсяването на нашата планета Земя.

Хората са увредили една трета от природните богатства на планетата. Най-сериозно е въздействието им върху измененията на климата. Учени твърдят, че човешката дейност спомага за по-бързото повишаване на температурите. Това е и една от най-сериозните заплахи, пред които е изправена планетата Земя.

В книгата ще откриете:

Защо не трябва да оставяме уредите вкъщи включени.

Как да пестим вода.

Как да убедим местния супермаркет да намали броя на найлоновите торбички, които се използват.

Какво е парников ефект и глобално затопляне.

Начини за рециклиране на отпадъците в домакинствата, които наистина работят.

Ще разберете колко „зелен“ е семейният ви автомобил.

Какво да правим с кухненските отпадъци.

Деца, вие сте на ход! Бъдещето на планетата е във вашите ръце. В книжката "Ти можеш да спасиш планетата“ ще откриете 101 ефективни съвета, с които да ограничите щетите, нанесени на планетата. "Бъдещето на Земята... вашето бъдеще... е във вашите ръце. Запретнете ръкави и действайте.“

Процент от цената на всяко продадено копие на книгата е дарение за организацията „Младежко движение за опазване на околната среда“.

Това е благотворителна кауза, която цели да насърчи и задълбочи разбирането на младежта за околната среда и нуждата и от защита.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама