Любимите ястия на Водолеите


Любимите ястия на Водолеите
Снимка: iStock/Guliver

Водолеите са странни същества, живеещи с една единствена цел - да променят света и да го направят по-добро място за живеене. За съжаление обаче, трудно биха могли да променят начина си на хранене, който в повечето случай е особено ексцентричен и не винаги е много полезен. За щастие храносмилателната система на представителите от тази зодия лесно може да се адаптира към всички видове кухни лесно.

Би било добре, ако се придържат към храни с вещества, които биха поддържали нивата на кръвната им захар в норма - орехи, риба, круши, царевица, праскови, омари, салати, риба тон, миди и грейпфрут са добри за тях. Те трябва да избягват сладки и газирани напитки.

Водолеите предпочитат повече солени и тестени храни пред сладкото и шоколада. Ето и Топ 5 на любимите им храни, извадени на база анкета сред представители от зодията.

1. Паста "Болонезе"

За по-голямата част от представителите на тази зодия пастата и пицата са на почит. Най-любимите спагети за тях са с доматен сос и кайма, известни като "Болонезе".

2. Пица "Капричоза”

Както вече споменахме, те обожават тестото и едва ли биха могли да живеят без пица. Повечето Водолеи предпочитат класическата пица "Капричоза".

3. Мусака

От традиционните български ястия повечето Водолеи обичат да похапват мусака.

4. Пържени картофи със сирене и кетчуп

Пържените картофи са неизменна част от тяхното меню. Дали като предястие, гарнитура или основно те задължително присъстват в менюто на повечето Водолеи, поне по веднъж на ден. Като познаваме изобилната същност на някои представители, те със сигурност биха ги гарнирали с обилно количество сирене и кетчуп.

5. Морска храна

От време на време Водолеите имат желание да хапват нещо по-различно от пържени и тестени храни. Те са истински ценители на морската храна, като обичат да се глезят с омари, раци, скариди, вкусни риби и общо взето с всичко, което живее във водна среда. Разбира се, биха се зарадвали, ако към тези деликатеси им сервирате и порция пържени картофи.

Източник: foodpanda

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама