Летни тенденции при булченските рокли


Летни тенденции при булченските рокли

Лятото безспорно е сезонът на сватбите заради хубавото време и приповдигнато настроение. Макар че има много видове булки и стилове, които обичаме, някои тенденции просто доминират, когато става въпрос за булченската рокля. 

От две части

С такъв тоалет може да запазите илюзията за цяла рокля, но също така след това ще може да носите отделните части с други дрехи. Ако искате по-смела визия, може да изберете топ, който е по-къс, за да се показва малко плът.

Пастелна сватбена рокля

Кой казва, че трябва да носите бяло на сватбения си ден? Много булки вече се спират на рокли в пастелни и деликатни нюанси на синьото, прасковеното и розовото.

Изрязан гръб

Този стил определено е много женствен и елегантен, тъй като слага акцент върху красивия гръб на жената.

Високи цепки

Ако имате хубави крака, покажете ги с такъв тип рокля. Лятото е прекрасен момент.

Красиви детайли

Бродериите, камъните и другите прекрасни акценти по роклята са идеални за булки, които искат да бъдат романтични и нежни. Разбира се, не прекалявайте, за да не се получи обратният ефект.

Асиметричност

Тази тенденция е на мода от няколко години и е актуална и този сезон. Този модел е перфектен да покажете краката и хубавите си обувки, без да губите изцяло ефекта на дългата рокля. При някои модели задната част се сваля и така се получава къса рокля, с която ще ви е по-удобно да танцувате.

Минимализъм

Колкото по-малко, по-добре. Това важи с пълна сила за булките, които искат да имат семпла рокля, която просто да подчертава красотата им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама