Кога и къде са софийските коледни базари


Кога и къде са софийските коледни базари
Снимка: iStock/Guliver

Коледа е! Е, не точно, но започват всевъзможни празнични инициативи, готови да повдигнат духа и доброто настроение и да ти предложат куп джунджурийки, които да отнесеш или у дома за себе си, или да поднесеш на близки и приятели. Ето ти кратка селекция от няколко коледни базара, до които можеш да отскочиш по време на някоя лежерна разходка.

Започваме с предколедния базар - за загрявка. Датата е 28 ноември, събота, а началото е в 11:00 (имаш време до 18:00). Мястото е Sofia Live Club, а селекцията включва ръчно изработени плетива, бижута, шапки, играчки, дрехи, книги, най-различни аксесоари за теб и дома, а също и козметика, вкусотии и други интересни неща.

На 5 и 6 декември пък сме в SOHO на техния SoBAZAAR, трети поред. Там, наведнъж, ще се порадваш на творения от имена като tin tin, Cyanoprom, Точка Спот, Сгъни хартийка и други таланти. От коуъркинг пространството правят важно уточнение: ела гладен, защото ще има вкусни изненади! Началният час е 10:00, а всичко ще приключи в неделя в 19:00.

На 12 и 13 декември пък ще се състои Cosmos Christmas Market в Cosmos coworking camp, ул. Ангел Кънчев 3. Базарът ще ти предложи селекция с продукти, подходящи за коледен подарък (независимо дали става дума за любимите хора или за теб самия). Ще можеш да избираш между скандинавски дизайнерски предмети, български иднустриален дизайн, красиви детски дрехи, интериорни решения, аксесоари, керамика, дамски и мъжки дрехи, играчки, чанти, илюстрации, вкусни коледни печива и напитки. 

НАУЧИ КОГА ОЩЕ ЩЕ ИМА КОЛЕДНИ БАЗАРИ ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама