Какво ни очаква през годината на Червената Огнена Маймуна


Какво ни очаква през годината на Червената Огнена Маймуна
Снимка: iStock/Guliver

Настъпи годината на Червената Огнена Маймуна по Китайския календар. Според астролозите това ще е период на създаването на щастливо и здраво семейство, а също и за раждането на деца.

Източните мъдреци смятат, че децата родени в тази година, са умни, щастливи и големи късметлии. Характерът на маймуната е доста динамичен и променлив, затова и годината ще бъде изпълнена и с промени, резки промени в настроението и отношенията.

Успехът ще следва не само творческите натури, но и бизнесмените. В годината на Mаймуната може смело да започнете свой личен проект. Това ще е и време за началото на главозамайващи връзки.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЮБОВТА В ГОДИНАТА НА МАЙМУНАТА ТУК!

В годината на огнената Маймуна трябва да отделим специално внимание на здравето си. Възможно е изострянето на хроничните заболявания. Трябва да се пазят сърцето, стомахът и белите дробове. Най-опасните месеци през годината в това отношение са февруари и май.

Годината на Маймуната обещава да е успешна за родените в годината на Бика, Змията, Заека и Дракона.

Цветът, който е добре да носим по-често, е червеният. Не забравяйте да отдавате предпочитания на плодовете, които маймуната обожава - банани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама