Бебешка пиеса през февруари в НДК


Бебешка пиеса през февруари в НДК

И през февруари Националният дворец на културата (НДК) кани бебетата на възраст до 3 години и техните родители на театър за най-малките.

На 3, 10, 17 и 24 февруари от 10:00 и от 11:30 часа в Зала 4 на Двореца са представленията за онази публика, която влиза в театъра гушната или в бебешка количка – "Бебешка пиеса”.

В спектакъла с участието на: Галина Савова, Венцислава Асенова и Цветослава Симеонова малчуганите ще се озоват в един магичен шарен свят, подобен на голяма детска играчка – цветна, дружелюбна, пееща, смешна, пухкава и мека, причудлива, близка, своя...

Главен герой в „Бебешка пиеса” е бебето Тютю, чиито приятели – коте, пиле, охлювче, гъсеница, калинки – му помагат да порасне, играейки заедно. А заедно с него, спектакълът ще помогне и на родителите да „пораснат” заедно със своето мъниче.

Автор и режисьор на "Бебешка пиеса” е Елза Лалева, сценографията и куклите са дело на Стефка Кювлиева. Сценографията и художественият дизайн са на Димитър Димитров, музиката – на Кристиян Бояджиев. Консултант е психологът Петя Атанасова.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама