8 неща, които всяка жена трябва да вземе на морето


8 неща, които всяка жена трябва да вземе на морето
Снимка: Thinkstock/Guliver

Няма нищо по-хубаво от това да си стегнеш куфарите и да заминеш някъде, особено ако крайната дестинация е на морския бряг. Често обаче жените успяваме да превърнем опаковането на багажа за едно дългоочаквано пътуване в тежка и изнервяща задача. Не знаем какво точно да вземем, презапасяваме се с ненужни дрехи и вещи и в крайна сметка стягането на багажа ни отнема 3 часа, скачане върху куфара и много хвърлени нерви. А ето и кои са 8-те неща, които задължително трябва да присъстват в багажа ви...

Бански

Разбира се, това е най-очевидната част от списъка! Най-малкото на всички ни е отнело поне няколко дни обикаляне по магазините, докато намерим перфектния чифт... Нашият съвет е освен новия си бански костюм, да вземете и стария. Така ще имате възможност да се преобувате на плажа, докато чакате единия чифт да изсъхне, а това определено е най-добрият начин да се предпазите от гинеколочигни проблеми.

Слънчеви очила

Още една задължителна вещ, от която не е лошо да имате 2 чифта. Все пак, всички знаем за какво отрицателно време любимите ни очила стават целите в пясък...

Шапка

Формата и големите зависят изцяло от вас, но не прекалявайте – една шапка е повече от достатъчна. Предлагаме ви да заложите на актуалните модели с малка периферия и твърда основа, които бяха запазена марка за мъжете само до преди един сезон.

Чанта

Не повече от 2 броя, като едната може да е клъч за по-елегантните тоалети, а другата да е ежедневна. Добре де, нека са 3, ако броим и плажната...

Дънкови панталонки

Късите панталонки са наистина универсална дреха за морския бряг – можете да отидете с тях до плажа, а след това да ги „разходите“ до някой бар, в компанията на готин топ. Един чифт е достатъчен!

Макси рокля

Макси роклите са феерични и сякаш шепнат „море, море...“ - определено няма по-подходящо място да ги разходите. Все пак, не прекалявайте, вземете не повече от 2.

Дънково яке

Това е универсална връхна дреха, която нито ще заеме много място, нито ще се чудите как и с какво да я комбинирате. Независимо какъв е тоалетът ви, дънковото яке е универсално и ще ви стопли през хладните часове на нощта.

Подходяща козметика

Когато пълните козметичния несесер, пвоярвайте ни, парфюмът и дезодорантът не са най-важните неща. Убедете се, че имате поне 2 слънцезащитни продукта – за лице и тяло, както и лосион за след слънце. Не е лошо да вземете и специален гел за слънчеви изгаряния. Спреят против комари също може да ви спаси от много неприятни усещания по време на ваканцията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама