Необвързани превръщат София в Лас Вегас


Необвързани превръщат София в Лас Вегас

Бляскава нощ, красиви жени, чаровни мъже, вълнуващи запознанства, секси игри! София ще се превърне в Лас Вегас за една ноемврийска вечер. Поводът е двадесет и четвъртото издание от поредицата Sexy & Single Party.

Този път темата на събитието е Лас Вегас, а етикетът за облекло – официален. За дамите – елегантни рокли или поли; стилен костюм или риза и панталон за господата.

Карти за игра, чипове, крупиета и хубава музика ще посрещнат над 200 необвързани, които искат да се забавляват заедно. Организаторите отново са подготвили много игри и подаръци, а посетителите ще могат да опитат късмета си заедно с още 200 необвързани.

Намери късмета си: На входа всеки ще получи карта за игра, червена за дамите и черна за господата. Всички двойки с една и съща карта, които се намерят, печелят по безплатен шот на бара.

Провери своя партньорски рейтинг: Заедно с квалифициран психолог посетителите ще могат бързо да проверят своя партньорски рейтинг и да обсъдят резултата от него.

За да се повишава постоянно градусът на настроението, на всеки 45 минути ще има организирани танцови сесии и най-атрактивните и артистични участници ще бъдат награждавани. Това обаче не е всичко. Още много игри като „Намери своята половинка“, „Избери си карта“ и кратки Бързи Срещи очакват участниците в 24-тото поредно Sexy & Single Party.

Sexy & Single Party: Las Vegas се организира от Club R на 13 ноември от 20:00 часа в клуб „Грамофон“. Всички подробности и форма за записване ще намериш ТУК. Каквото се случи в Лас Вегас, си остава в Лас Вегас!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама