Какво да НЕ подарявате на гаджето си за Коледа


Какво да НЕ подарявате на гаджето си за Коледа
Снимка: Thinkstock/Guliver

Остават броени дни до Коледа – любимият празник на малки и големи. Сигурни сме, че вече нямате търпение, нали?

А едно от най-хубавите и чакани неща на този празник са подаръците. И за да зарадвате своите любими хора, трябва да изберете внимателно този специален подарък, който най-много ще ги зарадва.

Ако си имате гадже, особено от скоро, изборът какво да му купите за Коледа може доста да ви затрудни. Колкото по-добре познавате човека, толкова по-лесно можете да изберете с какво да го зарадвате. Ако обаче сте отскоро с вашето момче и не знаете какво ще му хареса и какво не, ние ще ви помогнем с няколко съвета какво да не му подарявате, за да не го разочаровате.

Обещаващ пръстен

Пръстен, който ще е символ на вашата вечна любов, с който ще се вречете във вярност? Не звучи като коледен подарък, особено за мъж. Този подарък е прекалено ангажиращ и определено това не е подходящият момент за нещо такова. По-добре изберете нещо по-забавно, може също да е романтично, но нека не бъде толкова обвързващо, особено ако вие и гаджето ви сте заедно от скоро.

 

Билети за концерт/събитие, на което само вие искате да отидете

Помислете пак! Това подарък за вашата половинка ли е или за самите вас?

Ако толкова искате да отидете на концерта на любимата си група, която определено не допада на гаджето ви, по-добре си купите билети и отидете с някоя приятелка. Не го карайте да прави нещо, което не иска или да ходи на места, където няма да му е приятно. Уважете неговите желания и го заведете някъде, където ще бъде щастлив – на футболен или баскетболен мач или до някой град, който харесва.

Дрехи, които не са в неговия стил

Повечето момичета държат много на външния вид и ето защо винаги искат да се включат в избора на дрехи за половинката си. Често дори се опитват да променят стила му. Но нека се замислим – Коледа не е най-подходящото време да го направите. Коледа е празник, на който всеки иска да получи за подарък нещо, което много харесва, за което си е мечтал. Промяна на стила и дрехи, които определено на да му допаднат – не ни изглежда, като мечтан подарък

Не забравяйте – вие сте неговата приятелка, а не личен стилист.

Чорапи 

Да, определено това е най-глупавият и изтъркан подарък! Независимо колко интересни, закачливи и оригинални чорапи сте му избрали – забравете за тях – те са си чорапи.

Мъжете мразят този подарък. Да, разбира се, че и те имат нужда от чорапи, бельо и т.н., но повярвайте ни това не е подаръкът, за който си мечтаят.

Така че, ако искате да задържите мъжа до себе си, да го зарадвате за празниците, не му подарявайте чорапи! Дори и не си помисляйте за това!

Плюшена играчка

Момичета, моля ви, време е да пораснете! Да, хубаво е да пазите детското в себе си и все още да се радвате на малки сладки плюшени играчки, но не сме сигурни, че приятелите ви също ги намират за сладки..

Все пак не купувате подарък за малката си сестричка, а за мъжа до вас. Я си помислете, познавате ли пораснали момчета, които все още да обичат плюшени играчки?

Вместо това може да му подарите една незабравима нощ, да се облечете в нещо много секси и да му покажете, че момичето, което все още се радва на играчки, може да бъде истинска, страстна жена. Какъв по-хубав подарък от това?

Романтични сувенири

Възглавничка, на която пише "Обичам те!”, рамка с ваша обща снимка, с няколко сърчица по нея... да, това вероятно би зарадвало вас, но него – не. А и такива романтични подаръчета може да си правите винаги, когато пожелаете.

Забравете за тези мили, но малко лигави неща и по-добре проучете какво харесва вашето момче и от какво има нужда. Когато избирате подарък, мислете за него, не за себе си. Покажете, че сте гадже мечта, което може да избере най-хубавият подарък за половинката си!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама