Как да покорим мъжа Скорпион


Как да покорим мъжа Скорпион

Много трудно е да се надникне зад характера на Скорпиона. И то защото не му импонира много женската слабост, но от друга страна, никога няма да допусне някой да го командва. Опитът да вземете водещата роля в отношенията е пряк път към раздялата.

Дръзките маниери и вулгарност предизвикват отвращението му. Никаква показност пред него, никога не бъдете рязка, не допускайте такъв маниер и в речта, което той може да сметне за наглост. Изтънчено изкуство се изисква от избраницата на Скорпиона – да бъде силна, но не да го потиска, и да му отстъпи лидерството.

Задължително покажете ум, дълбочина на душата, но и там му отстъпете първенството. Тази, която успее да установи с него силна духовна връзка, има шанс да не загуби тази противоречива личност. Скорпионът е способен на жертвеност в любовта, но опазил ви Господ да му отвърнете със същото. Дори ако сте прекипели по него, външно спазвайте дистанция. Страстната взаимност бързо може да охлади оборотите.

Жената усеща неговата притегателна жизнена сила и сексуалността е само една нейна част. Заобикаля го аура от загадъчност, сили и вълнуващо, непредсказуемо, истинско мъжко начало. Една от причините за лошата репутация на Скорпиона е това, че недостатъците на неговия характер най-силно се проявяват в любовните отношения. Нищо не разкрива неговите крайности по-добре от секса.

Той е надарен с такава енергия и страст, че няма да ви е трудно да го съблазните – ако го искате. По-трудно ще ви е да изградите връзка. Работата не е там, че той ги избягва – всъщност той се стреми именно към нея. Мъжът Скорпион е крайно чувствителен, лесно се обижда и често се усеща самотен и неудовлетворен. Проблемът е, че му е трудно да живее със своята ревност и потискащия си гняв. При желание може да ги държи на къс повод достатъчно дълго. Пуснал жената на свобода, дори след най-яростният разрив ще се удиви, ако тя се опита да му отмъсти. Той смята само себе си имащ право на мъст.

По въпроса за любовта той знае с точност до последния десетичен знак цената на това, което му е нужно. Ако цената е прекалено висока – в емоционален, финансов или друг план – няма да се пазари, а просто ще си тръгне.

Мъжът Скорпион е прикрит, трудно е да бъде опознат, макар че често изглежда любезен, приветлив и непринуден. Ще видите само това, което желае да ви покаже. Дори в моментите на дружелюбие и любезност в него може да кипят опасни страсти.

Мъжът, роден под знака Скорпион, се ръководи от сексуалните си влечения. Той е страстен, емоционален, непредсказуем. Неговата натура следва желанията и тяхното задоволяване, независимо от препятствията. Не мисли за последствията.

Но за жените е опасно да се приближават прекалено близо до него. Врящата му сексуалност може да се взриви без предупреждение. Той е неуловим, непредсказуем, почти не полага усилия за самоконтрол. Ако не искате излишни неприятности, стойте по-далече.

Сексът с него може да ви изпрати в неподозирани висоти или да ви смъкне в подземното му царство. Жената, която стане желан любовен партньор на мъжа Скорпион, може да разчита на много, но и от много да се опасява. Нищо няма да му попречи да постигне целите си, тъй като той е жертва на собствените си страсти. В любовната игра той е способен да бъде страстен партньор, правещ с удоволствие всичко, което може да я възбуди. Ако на нея не й харесва да е ухажвана и завоювана, той може да предприеме някой риск. Ще използва всеки начин, за да е негова.

Скорпионът никога не забравя добрините, но и не прощава нанесените му обиди – ако е наранен, единствената му цел става отмъщението. В отношенията му с хората винаги присъства елементът на борбата и съревнованието. Лесно си създава врагове, но те трябва да се страхуват от него – той е опасен противник. Той е яростен, целеустремен и упорит. Тези, които си имат работа с мъж Скорпион, да се готвят за необикновени усилия за съхраняване на мира.

Не му е привична снизходителност и пътят на компромиса му е чужд. Ако си създадете проблеми с него, пригответе се да идете докрай. Ще се сблъскате с взрив. Скорпионът се бори буквално до смърт. В споровете поставя на карта всичко и му е нужна или победа, или пълно поражение. Мотивите за постъпките му са сложни и загадъчни, тъй като една част от него винаги е скрита от чуждите очи. Той е динамичен и подвижен и предан на приятелите си. Не иска от никого да зависи, но му е нужно да се опира на някого. Той е емоционално нестабилен и презира чуждите слабости.

Стремежът да властва над жената, увереността в способността си да я подчини на волята си може да стигне до грубост. Накратко казано той може да е истинско наказание.

 Източник: sroditeli.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама