Как да покорим мъжа Дева


Как да покорим мъжа Дева
Снимка: Thinkstock/Guliver

Стремящи се във всичко към съвършенство, представителите на този знак могат да се увлекат по критика и да упрекват както себе си, така и околните. Затова мнозина смятат, че мъжът Дева е надменен и придирчив. Ако можете да се убедите в това, че критичността на Девите идва от желанието им да направят света по-хубав, ще ви стане много по-лесно да общувате с този нееднозначен знак.

Основните характеристики за Девата са пунктуалност, точност, добросъвестност, трудолюбие и икономичност.

Трудно е да се завоюва любовта на Девата – трябва да съчетавате в себе си много достойнства. Ако не открият в своя избраник дори една задължителна съставка от своя идеал, Девата със завидна упоритост и поразителна недалновидност ще се старае да я развие.

Партньорите често не разбират благите намерения на Девите и се стараят да се отскубнат от тиранията. Ако в отношенията е постигната хармония, Девите стават добри съпрузи: пазят дома си, грижат се да домочадието и живеейки в сегашното, никога не забравят за бъдещето.

За да покорите мъжа Дева, не проявявайте властност. Действайте меко.

Винаги се старайте да сте добър човек. Ако Девата ви е поканила на здравословна вечеря с морковен сок вместо с шампанско и ракия, усмихнете се. Такива са си Девите – придирчиви в храната и загрижени за здравето си. За тях законите на правилното хранене са не по-малко важни от Десетте Божи заповеди.

Добра тема за беседа, освен свързаните с работа, може да са и домашните животни. Девите обичат всякакви екзотични видове.

Бързо си кажете за културните интереси – Девата се възхищава на хора, които имат интелект и образование.

Не си врете носа прекалено дълбоко в личните им дела. Те пазят частния си свят. Избягвайте шумни места и вулгарни или оскърбителни развлечения. Девите се гордеят с добрия си вкус.

Не позволявайте безпокойствата на Девата да завладеят и вас. Родените под този знак вечно се тревожат за нещо. Ще стигнат ли навреме някъде? Няма ли да изпуснат самолета? Няма ли да завали? Списъкът е направо безкраен. Безполезно е да ги убеждавате, че опасенията им няма да се оправдаят. Те ще продължават да се безпокоят – така се защитават от възможни неприятности.

Мъжете, родени под този знак, ценят полезните и практичните подаръци. Те често си имат хоби и непременно се вълнуват от някакви въпроси.

Девите рядко извършват някакви постъпки под влияние на моментното настроение – във всеки случай се стараят да го избягват. Планират внимателно всичко и обмислят предварително ходовете си. Прекрасно се подготвят за важни събития. На вас ви остава само да се отпуснете и да получите удоволствие.

Четете още интересни новини в сайта sroditeli.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама