9 малки неща, които мъжете обичат да правим за тях


9 малки неща, които мъжете обичат да правим за тях
Снимка: iStock/Guliver

В живота най-често малките неща са тези, които имат най-голямо значение, красота и сила. Дори когато цяла армия от мъже не може да премести планина, един атом е достатъчен да отприщи цялата необходима за това мощ.

Мъжете не са много добри в забелязването на малките неща. Те не биха забелязали, например, новата ни прическа или новите ни обувки. Но има неща, които никой мъж не би пропуснал – разбира се, когато става дума за любимата жена. Това са дребните неща, които тя прави за него и които му напомнят колко много я обича; неща, които забелязва само той, но заради които я обича все повече и повече с всеки изминал ден. Лесно е да намериш някой, който притежава всички качества, които харесваш като цяло. Но есенцията на любовта е в детайлите. Тези 9 малки неща, които можем да направим за любимите мъже, са точно в целта.

1. Когато му пишем съобщение за добро утро

Вярвате или не, когато един мъж обича една жена, той обича денят му да започва с нейните думи. Е, разбира се, предпочита да се събуди до нея, но ако няма такъв вариант, и съобщението ще свърши работа. Винаги е добре да си припомниш, че там някъде има жена, която мисли за теб от момента, в който се събуди.

2. Начинът, по който засияваме, когато го видим

Няма нищо по-красиво от влюбената жена. И няма по-хубаво чувство от това да знаеш, че ти си този, в когото тя е влюбена. Той обича начина, по който заблестяват очите й, когато го види. Това е толкова просто нещо, което съдържа в себе си толкова много красота.

3. Когато му купуваме малки подаръчета и по този начин той знае, че е винаги в мислите ни

Понякога може да е тениска. Друг път купа за плодове или шоколадови сладки. Дреболии, които за нея дори не са подаръци – и точно това той обича най-много. Тя вижда нещо, решава, че ще му хареса и просто няма как да не му го купи. Грижа я е за него и го показва, без дори да си дава сметка за това.

4. Когато го гледаме и наистина го виждаме

Хората се чувстват самотни не защото нямат никого в живота си, а защото нямат чувството, че те самите присъстват в нечий живот. Да бъдеш наистина част от живота на някого изисква едно дълбоко ниво на разбиране, което само любовта позволява. Той обича, когато тя вижда неговата истинска същност и едновременно с това допуска той да види нейната. И той повече няма да се чувства самотен.

5. Когато го подкрепяме

Тя е най-големият му фен, най-големият поддръжник, човекът, който вярва в него – дори повече, отколкото той вярва в себе си. И всеки път, когато той поема някакво предизвикателство – особено такова, с което не е убеден, че ще се справи, тя е там, за да му напомни, че е по-силен, отколкото си мисли. През целия си живот той е чакал някого, който вижда доброто у него и сега вече знае, че го е намерил.

6. Когато се грижим за него повече, отколкото той се грижи за себе си

Тя е загрижена за неговото състояние повече от него самия. Макар понякога това малко да го дразни – в крайна сметка, ако не иска да си сложи шал и шапка, няма да си слага шал и шапка – той се радва, че е намерил момиче, което се грижи за него. Така че той може да поспори, но в крайна сметка ще си сложи проклетите шал и шапка и с удоволствие ще я гледа как се радва на победата си (защото знае, че тя вътрешно ликува).

7. Когато изглеждаме красиви, без дори да го искаме

Той не знае как тя успява да го направи. Може да е облечена като клошар, с рошава коса, болна и хремава и все още може да накара дъхът му да спре. Това е най-смешното при любовта – кара ни да виждаме красотата дори там, където другите не биха. И точно това е, което я прави толкова силна.

8. Когато се вълнуваме от дребни неща

Той обича да я вижда щастлива. Обича начина, по който се смее и се вълнува и й е трудно да се контролира. Обича способността й да намира щастие и красота и в най-дребните неща. Никога не е подозирал, че може да изпитва такова удоволствие от радостта на някой друг.

9. Когато му казваме, че го обичаме

Не само жените имат нужда да го чуват понякога. Мъжете също. Тя може и да не го съзнава, но всеки път, когато чуе от нея тези две думи, той се изпълва с въодушевление. Той я обича и когато и тя му го казва, той знае, че това е истина. Защото... просто защото може да го почувства.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама