7 типа оргазми и как да ги изпиташ


7 типа оргазми и как да ги изпиташ
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всяка жена мечтае да изпита дълбок, разтърсващ оргазъм. Съгласни сте, нали? Освен че това е едно от най-хубавите неща, които можете да изпитате, оргазмът освобождава напрежението, оправя настроението, стяга фигурата, а същото така е много полезен за здравето ви. Абе, все хубави неща.

А знаете ли колко вида оргазми има? Много. И ако не сте запознати с това, никога не е късно да научите нещо ново.

Ето и някои от най-разтърсващите женски оргазми.

Вагинален оргазъм

Това е един от най-често изпитваните оргазми по време на вагинален секс. Той не изисква допълнителни ласки и стимули от страна на партньора по време на половия акт. Разбира се, силата и продължителността на вагиналния оргазъм зависи от размера на члена, от скоростта на движението му, от начина, по който го правите

А как да го изпитате? Едно от най-сигурните неща е да поставите възглавница и да качите краката си на врата на партньора. Тази поза е идеална, защото позволява максимално проникване. Неговият член ще докосва матката ви с всяко движение, което ще ви достави страхотно удоволствие. А контактът очи в очи ще ви направи по-близки и ще създаде още по-горещо чувство.

Клиторен оргазъм

Този изключително приятен оргазъм настъпва при стимулирането на клитора с ръка, език, устни... Може би ще се изненадате, но пенисът също може да предизвика клиторен оргазъм. Това става чрез триене главичката на члена в клитора, без проникване, в продължение на няколко минути. Вие или вашият партньор леко хванете с ръка члена му и започнете с главичката да масажирате клитора и половите устни. Чувството е просто страхотно

Маточен оргазъм

Получава се в случаите, когато членът достигне до матката и преди всичко зависи от дължината на мъжкия полов орган. Хубавото на този вид оргазъм е, че той продължава дори няколко минути, след като пенисът е вече извън вагината. Кулминационната точка се крие в уцелването на правилния момент на проникване. Някои жени могат да достигнат до него без дори да е необходимо такова. Нужно е само лека стимулация с пръст или език. Този вид оргазъм може лесно да получите при анален секс.

Оргазъм при стимулиране на "G“-точката

Много малко жени са имали възможността да изпитат този вид оргазъм. Някои дори не вярват съществуването на "G“-точката.

Ако сте от жените, които искат да опитат нещо ново и да изпитат ефекта "оргазъм при стимулиране на "G“-точката“ , това може да постигнете при въздействие на главичката на члена върху нея. Запомнете, че важен е правилният ъгъл на позата. Най-удобна поза в случая е, когато жената е отдолу, а под кръста и е поставена възглавница.

Може да опитате и позата “лъжички”, при която той прониква зад вас, а двамата сте в легнало положение. Преметнете крака върху неговия – така ще може да проникне дълбоко и да стимулира предната страна на влагалището. С малко повече практика и желание ви гарантираме, че ще усетите желаното удоволствие.

Оргазъм на U-точката

Можете да изпитате този разтърсващ оргазъм по няколко начина: седнали, прави или коленичещи, ако неговите тласъци са кратки и силни, а вие обвиете краката си плътно в него.

Можете да пробвате, като го “обяздите” наклонени към него, с максимално разтворени крака, така че колкото се може от областта на влагалището да е в контакт с пениса му.

Какво прави оргазъма на U-точката толкова страхотен? Вие сте отгоре, вие диктувате правилата и сами можете да определите от какво точно се нуждаете

Анален оргазъм

Този вид оргазъм може да бъде много чувствен, а ако го съчетаете с клиторен или маточен, ще изпитате нещо наистина разтърсващо, гарантираме ви. Той е за тези, които обичат предизвикателствата и са готови да опитат от всичко.

Накарайте партньора си да ви погали нежно с пръсти, леко увеличавайки натиска. Може да оближе областта с език, а може да сложи и презерватив на езика си.

Пробвате ли това веднъж, ще разберете колко много сте изпуснали и ще искате още, и още... Ако партньорът ви не е много настроен за такава любовна игра, пъхнете лубрикант точно преди секса за по-дълбок и силен оргазъм.

Аналният оргазъм е много силен и продължителен, но само при условие, че жената е наистина отпусната. Протича като вълни и конвулсии, които отначало не са толкова силни, но нарастват с последващите тласъци.

Продължителен и силен оргазъм

Оргазъм – мечта за всяка жена! Това е дълбок, интензивен клиторен оргазъм, който може да продължи неопределено време. Това е оргазъм, при който вие сте на ръба на кулминационна точка много дълго време, без да я достигате.

Как да изпитате това удоволствие?

Първо, трябва да се отпуснете добре и да започнете с дълбоко дишане с корема. Партньорът ви може да стартира с лека орална любов или да играе нежно с клитора ви.

Много подходяща е техниката "закрепите на ръба”, което значи мъжът да ви възбужда все повече и повече, редувайки интензивни движения с нежни ласки. Не си позволявайте да достигнете до пиковата точка. Когато почувствате, че кулминационната точка наближи, сменете позата. Правилната техника гарантира невероятен взрив в края на упражнението.

Това е едно от най-страхотните усещания, защото можете да контролирате напълно колко дълъг и силен да бъде оргазма ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама