5 страхотни съвета как да съхраните връзката си


5 страхотни съвета как да съхраните връзката си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Обичам да слушам любовната история на баба. Как тя срещнала дядо, влюбили се, той постоянно й правил изненади, подаръци и всичко, за да спечели сърцето й.

Накрая баба се „оплела в мрежите му”, влюбила се е и ето ги днес, след толкова много години все още заедно и все така щастливи. Е, разбира се и те са имали проблеми, но са намирали начини да се справят с тях.

Днес времената са съвсем различни. Не знам защо, но ми се струва, че хората са по-склонни да се обвържат с мента, ром или други подобни напитки, отколкото с човек. Всеки се страхува да се влюби, за да не бъде разочарован, а това е глупаво. Как ще намериш любовта на живота си, ако не рискуваш.

Трябва да сме наясно, че в една връзка има както хубави, така и лоши моменти, но това не трябва да ни плаши. Дори и "корабът” да започне да потъва, винаги можеш да намериш начин да останеш на повърхността, както в Титаник.

Ето и няколко интересни съвета как да запазите връзката си и да поддържате пламъка на любовта:

Спрете с интимностите

Спрете да се целувате. Спрете да се прегръщате и докосвате. За кратко дори забравете за секса. Мъжете винаги гонят обратното на това, което имат. Те веднага ще забележат промяната и много скоро ще видите как те сами ще запалят искрата отново.

Спрете да бъдете инициатор

Знаем, че доста жени обичат да държат нещата в свои ръце. Ако до сега винаги вие сте планувала всичко, спрете за момент. Оставете мъжа до вас да поеме инициативата. Той със сигурност ще забележи, че нещо се е променило и това ще го накара да се зачуди.

Мъжете забелязват, когато нещата се променят. Това определено ги стряска и те ще са готови на всичко, за да запазят връзката си.

Накарайте го да ревнува

Какво по-сигурно средство от това да върнете връзката си в начален (най-хубавият) етап от това да накарате половинката ви да ревнува.

Започнете играта. Не бъдете прекалено груби, но винаги когато ви се отдаде момент, пофлиртувайте с някой сладур. Вашето момче ще осъзнае, че не е единствен на света и във всеки един момент може да ви загуби. Това ще го накара да се замисли и да направи неща, с които да докаже любовта си.

А и според много специалисти, след повод за ревност двойките правят най-хубав секс.

Бъдете мистериозното момиче, което му пише съобщения

И за предпочитане е съобщенията да са мръсни и закачливи. От това дали той ще ви отговори и какви ще са смс-ите, ще разберете колко държи на вас. Е, не се сърдете, ако той е любопитен за това „мистериозно момиче”. Поставете се на негово място – и вие бихте били нетърпеливи да разберете кой се „закача” с вас. Но ако ви обича, ще подходи много внимателно и в никакъв случай няма да се заиграва.

Накрая, когато си признаете, че сте вие, вашето момче ще остане изненадан и най-вероятно щастливо от това, че е открил една нова, по-мръсна ваша страна. Това определено ще разгорещи отношенията помежду ви.

Опитайте се да не бъдете себе си

Може би си казвате, че щом той ви е харесал такава каквато сте, значи трябва да ви обича такава. Но истината е, че той иска да види и някоя ваша различна тайнствена страна и няма нищо лошо в това.

Все пак добрите взаимоотношения се градят трудно и още по-трудно се поддържат. А за това трябва непрекъснато да се изненадвате един друг. Така че направете нещо, което той никога не е мислил, че сте способна. Това определено ще помогне на връзката ви.

 

Ако има и нещо, което съм научила за взаимоотношения между двама души, то е, че те наистина са като лодка. Лодка, която не бива да потъва, независимо от големите вълни или ледените айсберги.

Вие управлявате тази лодка и само вие може да я задържите на повърхността. Заедно може да направите всичко по силите си, да преминете дори най-страшните бури и с любовта си да не позволите лодката да потъне.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама