5 неща, които отблъскват мъжете


5 неща, които отблъскват мъжете
Снимка: Thinkstock/Guliver

Макар много топ моделки биха казали, че мъжете губят ума и дума и са готови да хукват зад всяка, която има голям бюст и апетитно дупе, допитванията показват, че това не е съвсем така.

Ако искате вярвайте, но мъжете са твърде претенциозни към предпочитанията си. Изследванията показват, че дължината на краката, пищната гръд и задните части като при Ким Кардашян, не са достатъчни, за да се привлече вниманието на мъжете. Те много често обръщат внимание на детайлите и се отказват от контакт, ако не им хареса някаква дреболия.

Има 5 неща, които са много важни за мъжете и на които жената трябва да обръща внимание. В противен случая красотата и разкошното й тяло нямат шанс да привлекат мъжа. Всеки случай не и за сериозни отношения.

Твърде ярък грим

Тъмните сенки върху веждите, ярко червило и килограми крем никога не изглеждат красиво. Мъжете обичат естествените жени, а не онези, които са си боядисвали лицето часове наред. Това се отнася и за парфюма - никой не желае да се задъхва. С една дума, важна е умереността.

Дълбоко деколте и мини пола

Ясно е, че погледите на мъжете се лепят по такива мацки, но рядко един мъж ще покани такава клубна дама у дома си. Леглото е единственото нещо, заради което мъжете обръщат внимание на такива момичета. Мъжът обича, когато жената изглежда секси само заради него. А когато всички виждат какво се предлага, той няма да ви възприеме сериозно, а само само като мацка за една нощ.

Гръмките разговори

Мъжете предпочитат жени, които умеят да се държат в обществото, а не онези, които в компанията говорят най-силно и най-често от останалите. Ако дрънкате без спиране не се учудвайте, че мъжете ви отбягват. Вие отблъскването само с бърборенето.

Клюките

Той ще изслуша клюките, но това не означава, че наистина ще му е приятно. Мъжете не търпят интригантките, защото се чувстват неловко в техните компании. Пък и му идва на ум дали не го клюкарите в негово отсъствие.

Лъжите

Мъжете не обичат момичетата, които лъжат. Ако мъжът хване веднаж жената в лъжа, постоянно ще си мисли дали тя не го е излъгала и друг път. И вече никога няма да й вярва напълно.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама