10 ползи от секса


10 ползи от секса
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички са наясно с положителните черти от секса. Редица нови изследвания обаче показват още ползи.

1. Необвързаните жени привличат повече обвързани, отколкото свободни мъже.

2. 58% от мъжете и жените, които редовно гледат еротични филми с половинката си, са по-освободени в леглото и по-лесно задоволяват партньора си.

3. Двойките, които редовно се целуват, са изложени на 8 пъти по-малък шанс от депресия в сравнение с тези, които се целуват само по време на секс.

4. 53% от жените поне веднъж в живота си са използвали вибратор.

5. Дамите, които редовно тренират във фитнеса, имат по-добра циркулация на кръвта в областта на гениталиите и поради това са по-задоволени.

6. Носенето на обувки на висок ток над 10 см подобрява силата на мускулите около таза. Това означава, че жените, които носят високи обувки, изпитват оргазъм по-лесно.

7. Сутрешното кафе има ефект на афрозодиак и предизвиква по-силна сексуална възбуда.

8. Жените, които редовно се самозадоволяват, по-лесно стигат до оргазъм по време на секс. Някои дами стигат до оргазъм само със стимулация на гърдите.

9. Изследване, проведено по целия свят, показва, че австралийците най-много практикуват орален секс, а германците са най-лошите любовници.

10. Двойките, които нямат телевизор в стаята си, правят секс с около 50% по-често в сравнение с двойките с телевизор в спалнята.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама