Биляна Йотовска пусна книга със здравословни рецепти


Биляна Йотовска пусна книга със здравословни рецепти

Биляна Йотовска, "Мис Дупе" 2009, издаде книга със здравословни рецепти.

Тя има страхотна фигура, която дължи не само на редовните тренировки, но и на начина си на хранене.

Биляна, която активно участва във фитнес състезания и танцува в The Secret Garden Show, е включила в книгата си "Гответе здравословно“ 142 ястия и 12 витаминозни смутита.

Ето и какво е написала самата Йотовска в началото на книгата:

"Здравейте, приятели!

След като четете тези редове, значи вече сте направили най-важната крачка към здравословния начин на живот – взели сте решението да се храните правилно! Останалото, повярвайте ми, е въпрос на вдъхновение, на малко импровизация и на старание. Самата аз успях да приготвя и да заснема ястията по рецептите, които държите в ръце, за повече от четири месеца – сготвих всичко сама, държах да изпробвам всяка гозба, вместо да пиша наизуст, и наистина вярвам, че оставих частица от себе си в тази книга. Да „сглобя“ всичко на компютъра, ми отне още цели два месеца… Сигурна съм, че моята книга ще Ви хареса, защото вярвам, че Вие държите на външния си вид, но най-вече на здравето си!

Най-важното правило, което всички трябва да запомним, е следното: въпреки трескавото и забързано ежедневие всеки може да отдели 10 минути на ден, за да си сготви вкъщи. Не се доверявайте на множеството полуфабрикати и на пакетираните готови храни с неясно съдържание и с голямо количество консерванти. Гответе с желание и емоция, старайте се ястието да не е само полезно и здравословно, но и да е красиво. Добавяйте по нещо от себе си всеки път – превърнете рутината в забавление! „Гответе здравословно с мен – Биляна Йотовска“ - доставите си това удоволствие.

Остава само да Ви пожелая приятно готвене и още по-приятен апетит!"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама