Женската красота според мъжете


Женската красота според мъжете
Снимка: Thinkstock/Guliver

Мъжете винаги ще се заглеждат по красиви жени. И това е нещо напълно нормално.

Голяма част от представителите на силния пол определят себе си като ценители на женската красота. Понякога дори се превръщат в наше жури, което често и несъзнателно ни подтиква към желанието да им се харесаме.

Какво обаче разбират мъжете под всеобхватното понятие "красота”?

Дълги крака, перфектни форми, красиво, изрисувано лице, руса коса (често удължена), къса секси рокля? Дали живата кукла Барби е тяхната представа за красива жена? Или по-скоро са привлечени от нашето излъчване, маниери, усмивка, чар?

"Разни хора, разни идеали.” 

И все пак се допитахме до няколко мъжки индивида, които споделиха кое е нещото, което най-силно им въздейства и това, което ги привлича у една жена.

Ето какво споделиха те:

Излъчването

Някои жени притежават излъчване, което трудно може да убегне на мъжете. Магнетизмът на нежните половинки може да влуди представителите на силния пол.

Ето защо излъчването се нарежда на първо място, когато става въпрос за женска красота.

Голяма част от мъжете дори споделят, че жените, които най-много са ги впечатлили, не са били красавици, но са имали такова излъчване, което им е подействало като магия.

Всъщност излъчването е смесица от всички качества на една жена – нейната нежност, независимост, чар, интелигентност и самочувствие. Това е нашето оръжие, жени, с което можем да спечелим всеки един мъж.

"Знаеш ли веднъж се влюбих в едно момиче, не беше красавица, но се открояваше сред всички останали. Имаше уникално излъчване и прекрасна усмивка. Личеше си, че е умно, независимо и нежно момиче – това е достатъчно, за да спечели сърцето ми.”

Поведението

Ако искате да направите добро впечатление не само на мъжете, но и на всички хора около вас, трябва да знаете как да се държите. Поведението включва маниерите, начинът, по който говорите и какво говорите, погледът, настроението.

Точно тези фактори имат огромно въздействие върху мъжете, споделиха доста от тях. Привличат се от жените, които се държат като дами в обществото, могат да водят интелигентен разговор, усмихнати са, а движенията им са много нежни и грациозни. Мъжете споделят още, че намусената или унила физиономия, дори и на най-красивото лице, им действа отблъскващо. А относно погледа – той говори много повече за човека, отколкото биха казали устните.

"На първо място жената трябва да е привлекателна и добре поддържана. Все пак първо имаме визуален контакт и едва след това вербален. Жената трябва да се държи като дама в обществото. Да може да води интелигентен разговор. В леглото за предпочитане е да е освободена и страстна.”

Тялото

Когато говорим за красота, няма как да не се спрем на формите на една жена. Дори и повече от мъжете да твърдят, че не външният вид, а поведението ги привлича повече, това, според мен, не е точно така.

Добре поддържаното тяло е важен фактор за всеки мъж. А и все пак, една уважаваща себе си жена трябва да се грижи както за здравето си, така и за външния си вид.

Част от мъжете споделят, че краката са първото нещо, което им прави впечатление в една жена. Не е задължително да са дълги и слаби, като някои от анорексичните кукли Барби от списанията. Добре оформените и стегнати женски крака са истински афродизиак за мъжете.

И след като така и така са огледали обстойно краката на нежните половинки, няма как мъжете да не спуснат поглед малко по-надолу, а именно върху дупето.

Истината е, че мъжете рядко се впечатляват от малки и кльощави дупета. Важното за тях е да е стегнато, добре оформено и подчертано в секси дънки или клин.

"Ако жената не се грижи за външния си вид, все едно не уважава себе си. Няма как мъжкото око да не забележи женските форми, това си е в природата ни. Харесвам и уважавам жени, които поддържат тялото си!”

Очите

Без значение от цвета им, голяма част от мъжете, до които се допитахме, признават, че са се влюбвали в една жена само поглеждайки я в очите. Ето защо това е част, на която трябва да обръщаме по-голяма внимание. С подходящ грим, подчертаващ предимствата на окото, можем да впечатлим всеки мъж.

“Когато бях малък, баба ми казваше, че "Очите са прозорец към душата". Смятах, че това е банално клише, защото не осъзнавах смисъла на казаното от нея. Когато пораснах, разбрах, че това е единственото истинско нещо, което играе главна роля във взаимоотношенията между хората, защото не се влияе от материята. Смятам, че когато погледнеш в очите на човек, виждаш живота през неговите очи, усещаш болката и любовта, която той изпитва. Очите няма как да те излъжат, те са единственото искрено нещо, което е останало в безскрупулния свят, в който живеем. Всичко останало някак си остава маловажно пред тях.”

Естественият вид

Тук говорим както за естествен външен вид, така и за държанието.

Първо, мъжете споделят, че прекаленият грим (все едно ще ходите на маскен бал) никак не ги привлича. Напротив! Жената, която леко е подчертала красивите си черти с малко грим и е заложила на естественото, е тази, която може да грабне мъжете от раз!

Нежните половинки, които демонстрират фалшиво поведение, само за да се харесат на околните, доста често постигат обратен ефект. Разбира се, както вече споменахме, трябва да се държите като дами, но не прекалявайте и не позирайте!

Дръжте се естествено, не се надувайте, не се правете на прекалено важни и специални. Колкото по-естествено и непринудено се държите, толкова повече мъжки погледи и сърца може да спечелите.

“Всички жени са хубави по техен си начин. Все пак жената трябва да се държи нормално и естествено, а не инфантилно. Инфантилното поведение издава доста комплекси.”

Парфюмът

Колкото и добре да изглежда една жена, цялата магия може да бъде развалена от липсата на приятен аромат.

Мъжете споделят, че някои женски парфюми просто ги подлудяват, а други (или липсата им) може да ги отблъснат.

Жените трябва винаги да ухаят приятно, свежо, никога да не използват прекалено тежък аромат и НИКОГА (подчертавам) да не забравят да си сложат парфюм.

Няма нищо по-отблъскващо за мъжа от една жена, независимо колко красива и стилна е тя, ако от нея се носи миризма на пот.

"Ароматът на една жена е нещото, което се запечатва в съзнанието на мъжа. Може да забравиш с какво е била облечена, какъв цвят са очите й, каква е прическата й, но парфюма – никога!”

"Още помня аромата на бившата си любов. Можех да я позная по него. Можех да седя с часове и да мириша косите й. Колкото и красива да е, добре облечена, елегантна и умна, не ухае ли добре една жена, никога няма да ме впечатли.”

Облеклото

Жената със стил е тази, която не само ще впечатли всички, тя ще спечели тяхното уважение и възхищение.

И тук не става въпрос каква марка е роклята ви или колко пари сте пръснали за нови обувки. Важното е да съчетавате дрехите и аксесоарите си правилно, да сте елегантни, спретнати, да подчертавате хубавите части от тялото си и да умеете да прикривате несъвършенствата. Това несъмнено би събудило много голям интерес в мъжете, споделят те.

Запомнете, силните половинки не харесват прекалено разголените и прозрачни дрехи. Загатването е това, което прави жената секси и изключително интересна за един мъж!

"Жената трябва да притежава стил и класа. Няма нищо по-влудяващо от една добре поддържана, много елегантна и спретната жена. Тя изглежда толкова независима, чаровна и много секси в мъжките очи!”

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама