Заслужавате мъж, който...


Заслужавате мъж, който...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Заслужавате мъж, който ще направи един обикновен момент да изглежда вълшебен. Този, който ще ви кара да бъдете най-добрата версия на себе си. Единственият мъж, който ще остави всичко, за да бъде с вас по всяко време, независимо от обстоятелствата. Чакайте човека, който ще ви кара да се усмихвате, както никой друг. Който ще иска да ви покаже на света, защото толкова много се гордее с вас. И най-вече, чакайте мъжа, за когото ще бъдете приоритет.

Вие заслужавате някой, който да ви обича с всеки удар на сърцето си. Някой, който да ви помогне да осъществите мечтите си и да ви пази от страховете ви. Заслужавате мъж, който ще се отнася с вас с уважение, ще обича всяка част от вас, особено недостатъците. Трябва да бъдете с някой, който ще ви прави щастлива, наистина щастлива, да ви се иска да танцувате от щастие.

Трябва да бъдете с някой, който ежедневно ще ви казва "Обичам те“ и ще го доказва. Който ще изрича мили думи, когато описва връзката ви. Който ще използва "когато“, а не "ако“, когато говори за вашето общо бъдеще.

Заслужавате човек, който ще ви разбира, дори когато сте ядосана. Който ще ви помага и направлява. Който ще бъде вашата подкрепа и надежда. Не се влюбвайте само в тялото или лицето, а в сърцето и душата.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама