Седмичен хороскоп до 1-ви май


Седмичен хороскоп до 1-ви май

Овен
Седмица като от филм - насладете й се. Оставете нещата да се случат, за да не изпуснете щастието си. Всичко друго е без значение, когато откриете човека за вас. Ще имате малка изненада, която ще ви накара да разберете защо сте толкова специални за някого. Оставете се да бъдете глезени.

Телец

Време е да полетите. Оставете се на чувствата да ви водят и спрете да мислите за бъдещето. То ще е точно такова, каквото винаги сте си мечтали да бъде. Днес ще се замислите за много неща от живота и ще откриете, че любовта е на една крачка и от вас зависи да я направите първи.

Близнаци
Седмицата и денят ще бъде изпълнени с трепети, които трябва да овладеете. Бъдете сдържани и не показвайте изцяло какво се случва в сърцето и ума ви. Сторите ли го, нещата ще се наредят. Ако се появи проблем на хоризонта, оставете го настрани и изчакайте правилния момент за решаването му.

Рак
Чакате прекалено дълго нещо, което може би никога няма да се случи. В същото време човек, който дори и не забелязвате, е готов да ви даде всичко онова, за което винаги сте мечтали. Трябва да се запитате дали сте готови да направите нова крачка в живота си и можете ли да отворите сърцето си. Ако не сте готови, изчакайте още малко.

Лъв
Малки изненади, романтични трепети и още повече незабравими мигове. Денят може да се превърне във филм, ако се оставите на случайността и не планирате нищо. Не звънете на никого, оставете да ви потърсят. В края на седмицата ще разберете защо чакането си е заслужавало.

Дева
Имате много причини да се усмихнете - любовта е една от тях. Радвайте се на споделените мигове, защото съвсем скоро те ще са повече, отколкото сте и мечтали. За всички, които са необвързани, вие самите сте пречка това да се случи. Оставете притесненията си настрана и се впуснете в предизвикателство.

Везни
Когато най-малко очаквате, се случват най-хубавите неща. Търпението ви ще бъде възнаградено с нещо, което ще ви накара да полетите от щастие. Не се обвинявайте за изпусната възможност, защото нищо не е случайно и добре знаете, че човекът не е бил за вас.

Скорпион
Дайте воля на чувствата си - достатъчно силни са, за да разпалят искра, която ще пламне в прекрасно преживяване. Очаквайте незабравими мигове и се престрашете да направите всичко онова, от което се страхувате. Така ще откриете, че любовта е много по-близо, отколкото сте си представяли.

Стрелец
Прекалената ви предпазливост спрямо околните може да ги накара да се отдръпнат от вас. Усмихнете се и им покажете, че сте готови да дадете сърцето си. След това... ще се случи вълшебство, ако сами си позволите да обичате и да бъдете обичани. Огледайте се на работното място... може би някой тайничко гледа към вас.

Козирог
Никога не се отказвайте от това, за което се борите. Седмицата ви ще бъде изпълнена с обрати, докато накрая ще се случи точно това, за което тайничко се надявате. Имайте малко търпение. Когато чакаш достатъчно дълго нещо да се случи, то рано или късно идва.

Водолей
Прекрасна седмица за влюбените - малки изненади, романтични вечери и вълшебни мигове. Любовта е вашата магия за цялата седмица, че и след това. Необвързаните могат да бъдат спокойни, че към края на седмицата ще се запознят с човек, който ще преобърне представите им за любовта.

Риби
Не избягвайте определени хора, само защото си мислите, че може да имат чувства към вас, а вие да не ги споделяте. Истината е, че трябва да дадете шанс на всеки, за да видите дали този човек може да бъде човекът за вас. Оставете се на течението. Влюбените ще преоткрият човека до себе си след незабравима петък вечер.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама