Сексът според неговата и нейната зодия


Сексът според неговата и нейната зодия
Снимка: Thinkstock/Guliver

Сексът е един от най-важните елементи във всяка една връзка, колкото и да не ни се иска да го признаем. Ако нещата там не вървят, връзката е напълно обречена. Всяка зодия има своите особености що се отнася до секса и това кои са зодиите, които изневеряват най-често. Ето какви са те:

ОВЕН (21.03. - 20.04.) 
ЖЕНА:
 
Жената Овен е самоуверена. Хапактепът е подобен на вулкан-или нещо такова. Много голям инат е, счита своето мнение за истина от първа инстанция и го налага на всички, особено на приятелите си. Ако тя мисли, че вие сте кретен-ще ви го каже право в очите. За да я завоюваш е необходимо да покажеш колко си властен, силен и уверен в себе си. Запомни: Тя не може да понася слабаци, ревльовци и всички, които имат някакво мнение, различно от нейното по каквито и да е въпроси. Наистина, нея не се налага да я завоювате. Тя е свикнала да доминира и задължително ще ти предложи да се явиш утре в 18.30 в парка за участие в разюздана оргия. Много обича секса, и в леглото използва такива разкрепостени техники, на които би завидял и автора на Кама Сутра. 
МЪЖ: 
Заради щастието си е готов да действа безогледно. При него присъства комплексът на жертвата. Толкова често той жертва нещо скъпо заради благото на любимата... Не обича да изневерява. Прави секс с трагична гримаса на лицето, сякаш мислейки, че това му е за последно. Клиничен случай в любовта. Тя трябва да е единствена и за цял живот. Никога няма да те пусне, освен в краен случай и докато диша. Авантюрист, но разумен!

ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.) 
ЖЕНА:
 
Жената Телец е изключително земна. Обожава да се забавлява, при това по възможност в компанията на много приятели. Тук няма да минат никакви уверения във вечна любов, подобно на тези при рака. В действията си с нея трябва да сте по-непосредствени и прями. Направи така, че да й е интересно с теб, подари й няколко женски дреболийки, малко стандартна романтика – и тя е твоя. Основно - не трябва усилено да се домогваш до нея, защото тя е много голям инат. Така че тук следва да се възползваш от проверената от времето стратегия: по-добре един час да почакаш, отколкото три часа да се й се молиш. Тя изглежда обикновено много стилно и женствено, понякога е умна. В леглото обича стандартните неща, и към нестандартни е по-добре да не опитвате шзобщо да прибягвате. Сред Телците често се срещат лесбийки?!
МЪЖ: 
Мъжът Телец е добър и уверен в себе си. Вярва на 100%, че той е единственната опора за всяка слаба жена. Без него тя е за никъде, дори и в тоалетната... А я си представи, че нещо може да й се случи дори и там!? Необходимо е да я спасява! Често при него възникват бащини чувства към жената до него. Изневерява само когато се напие. След което страхотно се измъчва и ругае себе си. В секса предпочита стандартните неща на млади години, а в по-зряла възраст е готов да експериментира смело и безотговорно. В крайна сметка обаче от него не могат да се очакват някакви ниобичайни изненади. Вечен и непоклатим като скала. 

БЛИЗНАЦИ (22.05. - 21.06.) 
ЖЕНА:
 
Много странна лелка е жената Близнак. Наглед обикновена жена, но всъщност наистина много странна. Сигурно си забелязал как не по детски работи нейният мозък. Нейният характер се променя непрекъснато. Тя ту те боготвори и само да щракнеш с пръсти, тича да те задоволи, ту захвърля четката ти за зъби след теб. Същото е и в секса: нейните фантазии могат да се сравнят с тези на маркиз дьо Сад. В същото време - на следващ ден тя може да каже, че да правиш секс е все едно да ядеш месо от умрели животни. Така че трябва да се ориентираш на място и според случая. В леглото е доста разнообразна. Биват лесбийки, зоофилки и изобщо всякакви... 
МЪЖ:

ДОЧЕТЕТЕ - ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама