Подхождате ли си в ЛЮБОВТА според датата на раждане


Подхождате ли си в ЛЮБОВТА според датата на раждане

Любовта е сложно нещо и цял живот се опитваме да я разгадаем. Срещаме се с различни хора и се надяваме всеки един от тях да остане за по-дълго и да се окаже нашата половинка.

Числата имат голямо значение за всичко, което се случва около нас и не бива да ги пренебрегваме.

Пример: Тя е родена на 12.05.1983, той е роден на 23.01.1980

Събирате всички числа, едно след друго, докато не се получи една цифра:

Тя: 1+2+0+5+1+9+8+3=29. 2+9=11=1+1=2
Той: 2+3+0+1+1+9+8+0=24. 2+4=6

Това са партньори с комбинация 2 и 6


1 и 1
Двама владетели не могат да делят една територия. И двамата сте прекалено силни характери, не сте свикнали да отстъпвате и постоянно демонстрирате превъзходство.

1 и 2
Ако единицата не прекалява с егоизма, имате чудесни шансове за хармонична и красива любов.

1 и 3
Много интересна, динамична и емоционална връзка. Но, за да се запази за по-дълго ще трябва да намерите общи цели. В противен случай всеки ще тръгне сам по пътя си.

1 и 4
Проблематични отношения от интимна гледна точка. Но като приятели се разбирате чудесно. Като бизнес партньори пък, успехите ви са в кърпа вързани.

1 и 5
Любов от пръв поглед, много страст и жестоки кавги и за най-дребното нещо. Ако сте фенове на адреналина, супер. Но ако търсите нещо по-стабилно, няма да го откриете в тази връзка.

1 и 6
Страхотна комбинация. Всеки от вас отговаря на нуждите на другия, без да прави компромиси със себе си. Не си измисляйте несъществуващи проблеми, дръжте се един за друг и ще сте много щастливи.

1 и 7
Такива връзки са много дълги, но не и особено дълбоки. И все пак, в тях има някаква необяснима спойка, която е достатъчна, за да сте си добре заедно. Само още малко страст ви трябва.

1 и 8
И двамата не умеете особено добре да показвате чувствата си. Ако промените или пък приемете това, съюзът ви ще е успешен.

1 и 9
Много перспективна връзка. Вие се допълвате чудесно и се разбирате чудесно. Според нумерологията сте една от най-добрите комбинации.

2 и 2
Ако сте само приятели, си пасвате чудесно. Намесят ли се романтичните чувства, става една голяма каша от неразбирателство. То е като магнита – двата еднакви полюса се отблъскват.

2 и 3
Балансирана двойка. Има много хармония и разбирателство между вас. При това ще станете чудесни родители. Така че, ако още не сте, действайте! :)

2 и 4
Имате изглед за чудесно бъдеще. Но имате и голяма пречка помежду си – решителността. Всеки чака на другия да направи следващата крачка.Ако станете по-уверени, всичко ще се нареди.

2 и 5
Емоционално нещо ви липсва. Сякаш постоянно си поставяте сами някакви изпитания, за да си доказвате нещо. Престанете, така убивате любовта си.

2 и 6
Може и силно да прозвучи, но тази връзка предполага любов до живот! Не се съмнявайте и за секунда дали си пасвате. Идеални сте един за друг!

2 и 7
Възможна е по-дълбока и дълга връзка, но ще трябва да поработите и двамата.Като за начало заложете на романтиката и изненадите. Те ще ви сплотят повече, отколкото предполагате.

2 и 8
Разбирателство има, доверие има, липсва само малко повече динамичност. Правете нови неща заедно, иначе скуката може да ви раздели.

2 и 9
Прекалено различни сте. Сякаш от различни планети. За да просъществува връзката ви трябват много компромиси и много нерви да изхабите. Струва ли си?

3 и 3
Може да създадете страхотни отношения, но стремежът и на двама ви за независимост може да доведе до охладняване. Или до прекалена ревност!

3 и 4
Ако тройката наистина е влюбена и има сериозни намерения, имате шансове за успешен съюз. Но не е достатъчно само да чувстваш, трябва и да показваш какво чувстваш!

3 и 5
Вие сте хубава комбинация, а ако имате и общи интереси, няма никакви спънки любовта ви да е прекрасна. Опасност за отношенията ви ще настъпи, ако се наложи прекалено дълго време да сте далече един от друг.

3 и 6
Отлични перспективи за дълбоки и трайни взаимоотношения. Но тройката ще трябва по-често да прави нежни жестове и да внимава с острия език.

3 и 7
Малки шансове за стабилна връзка. Гледате в съвсем различни посоки, коеторедовно води до тежки конфликти.

3 и 8
Връзката ви е почти безполезна. Постоянно се карате и обвинявате. А истината, че никой от вас не е „лошият“. Просто не си подхождате.

3 и 9
Като цяло добра комбинация, но ще трябват и много компромиси. Не позволявайте на близките ви да ви се месят в отношенията.

4 и 4
Имате силна и стабилна връзка. Помагате си, имате си доверие. Съществуват дребни проблеми, но те не са опасни.

4 и 5
Пълна противоположност и липса на разбирателство. Обикновено тези връзки са краткотрайно, но пък за сметка на това страстта в секса изобщо не им липсва.

4 и 6
Отношенията ви се отличават с хармония и липса на безсмислени взаимни обвинения. Имате шансове за много здрава и красива връзка.

4 и 7
Перспективите са за дълга връзка, която обаче няма да се отличава с кой знае колко бурни емоции. Но пък, ако предпочитате спокойствието и сигурността пред тръпката от любовните романи, значи сте перфектни един за друг.

4 и 8
И двамата държите на доверието и сплотеността. Имате ги! Единствената пречка за любовта ви ще дойде, ако някой от двамата започне да се налага.

4 и 9
Определено с привличате. И то много повече от други двойки. Ще имате бъдеще заедно, ако и двамата сте вече улегнали. Ако сте още фенове на бурния живот, ще има много скандали и ревност помежду ви.

5 и 5
Две сродни души! Отлична комбинация. Двамата сте си напълно достатъчни. Знаете как да се радвате един друг, подкрепяте се, изслушвате се. Само не позволявайте битовите спречквания да се превръщат в сериозни конфликти.

5 и 6
Шансовете за дълга връзка са малки. По отделно сте спокойни хора, но като сте заедно сякаш някаква зла агресия се настанява между вас. Ако успеете да контролирате избухванията си, всичко с времето ще се нареди.

5 и 7
Успешна комбинация. Имате различия, но те са в идеалното количество – не прекалено малко, за да е интересно. И не прекалено много, за да бъде връзката невъзможна.

5 и 8
Всеки си иска своята независимост, но за да останете заедно, някой от вас ще трябва да жертва амбициите си. Съветва ме ви да го направите, само, ако любовта ви е наистина силна.

5 и 9
Перфектна двойка. Единственият ви проблем ще бъде от битов характер – кой какви задължения да поема. Бъдете справедливи при разпределянето, за да не стане така, че някакви мръсни чинии да прецакат красивата ви любов.

6 и 6
Много си пасвате от гледна точка на характери, но перспективата за тази връзка е бързо охладняване един към друг. Може би ще я спасите, ако разнообразявате често ежедневието си.

6 и 7
Тази връзка е една от най-непредвидимите. Но със сигурност ще бъде в крайност – или дълга и щастлива, или тотална развалина, която ще носи горчив вкус доста време и за двамата. Зависи по кой от двата пътя поемете.

6 и 8
Комбинация от идеалист и материалист. От чисто практична точка, това е добре. И двамата можете да откриете златната среда. Но, ако не го направите, отношенията ви ще са доста мъчителни.

6 и 9
Хубава връзка. И ще остане такава с едно условие. И двамата държите постоянно да има доказателства за чувствата на другия. Ако си ги давате всеки ден, всичко ще е наред.

7 и 7
Прекалено сте затворени и двамата. А когато сте заедно, това самовглъбяване сякаш се засилва. Това прави връзката ви доста трудна. Бъдещето й зависи само от това дали ще се научите да споделяте и общувате повече.

7 и 8
Много лоша комбинация. Тотални различия и виждания за живота и любовта. Несигурност, неразбирателство, скандали и съмнения. Да останете заедно е равно на катастрофа.

7 и 9
Хубава връзка, но неустойчива на проблеми. При най-малката пречка сякаш си ставате чужди. Научете се да се подкрепяте.

8 и 8
Интересни личности сте, забавно ви е заедно, има страст и то силна. Но ще трябва да се справите с един сериозен проблем – и двамата искате да командвате, и двамата мразите да бъдете командвани. Приемете, че връзката се основава на равенство, затова бъдете толерантни.

8 и 9
Вземете и измислете някакъв общ бизнес, вместо да се правите на влюбени. За второто перспективните са по-скоро негативни. Но за първото ще успеете, при това много.

9 и 9
Добра комбинация, само ако и двамата изпитват силни чувства. В случай, че единият не е много сигурен в любовта си, ви чакат бурни кавги и доста разочарования

Източник: Facebook

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама