Истинските мъже подаряват цветя


Истинските мъже подаряват цветя
Снимка: iStock/Guliver

"Ще го познаеш по цветето.", казваше ми татко.

Аз така и не разбирах какво има предвид.

Като малка постоянно гледах романтични филми и там мъжете винаги подаряваха огромни букети на своите дами. Когато пораснах, обаче, се сблъсках с реалността и осъзнах, че този мил жест вече много рядко може да се види.

За мъжете подаряването на цветя е или безсмислено, или гейско, или пък трябва да става само когато има повод. Да не забравяме и за случаите, когато силните половинки са сгафили и са решили, че една красива роза може да спаси положението.

Е, жалко е, но е факт.

Сега вече разбирам добре думите на баща ми.

Той знаеше, че да подариш цвете на любимата си, на човекa, който се смее на глупавите ти шеги, който те целува толкова страстно, че те оставя без дъх, който търпи простотиите ти, прощава ти, винаги е до теб и те подкрепя... да подариш красиво цвете на този човек е начин да му кажеш: Аз мисля за теб, дори когато не си до мен. Мисля си през цялото време, обичам те безкрайно, дори понякога да не го казвам и показвам.

Защото цветята са един от най-нежните начини да покажете колко държите на любимата.

Така че съм категорична - мъжете трябва да купуват цветя на жените си! Това е едно от най-малките и лесни неща, които могат да направят, за да накарат своята избраница да се усмихне.

С цвете може да спечелите женското сърце, с цвете може да кажете всички онези неща, които сте пропуснали, с цвете може да заздравите връзката си. С едно малко, нежно и дори евтино цветенце – може да разпалите още повече любовта и страстта помежду ви.

Но не забравяйте - всичко трябва да става по естествен начин, а не по задължение. Жените обичат искреността.

Колкото и да не му се струва безсмислено на мъжа да харчи парите си за букети, би било хубаво да го прави от време на време, за да може благодарение на тези малки жестове неговата любима да се почувства обичана.

А за да е по-голяма изненадата, може да изпратите букет на работното й място или да поръчате доставка до дома й, когато вие сте някъде на далеч.

Бъдете сигурни, че любимата ще остане много очарована. Защото жените харесват мъже, които се сещат да подаряват цветя.

И така трябва да е!

Не бива да се задоволяваме с малкото, не бива да свикваме с ежедневието, не бива да губим романтиката, не трябва да забравяме да си правим изненади.

Затова, момичета, днес искам да повторя думите на баща ми: "Ще го познаете по цветята.".

Така че, изберете мъж, който ви подарява цветя – с повод и без повод. Мъж, който не мисли, че този жест е изтъркан, безсмислен и т.н.

Мъж, който не се нуждае от повод, за да ви припомни колко много означавате за него.

А вие мъже, осъзнайте се, събудете джентълмена във вас и направете жените си по-щастливи. Нима искате да загубите любовта на половинката си, просто защото сте забравили какво е да бъдеш малко романтичен?

И не започвайте с разни извинителни теории, че вече няма дами, които се радват на цветя. Истинската жена, тази която ви обича безкрайно, ще се зарадва и ще оцени жеста. Ако ли не – просто не е вашата жена!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама