Идеалните мъже до 30 и над 30 години


Идеалните мъже до 30 и над 30 години

Когато жените описват любимите си мъжки черти, обикновено посочват знаменитости. Компания проучи кои са любимите черти на дамите сред звездите до 30 и над 30 години и създаде интересни модели, съобщи в. "Дейли мейл".

Идеалът за зрял мъж комбинира косата на Джордж Клуни с очите на Брадли Купър, докато при по-младия чертите са на Хари Стайлс, Райън Гослинг и Зак Ефрон.

Идеалният мъж до 30 години е с косата на Хари Стайлс, с брадичката на Райън Гослинг, сините очи на Зак Ефрон, носа на Джейми Дорнан и наболата брада на Робърт Патинсън.

По-възрастното идеално лице комбинира сивеещата коса на Джордж Клуни и брадата на Дейвид Бекъм. Очите са на Брадли Купър, а челюстите - на Дейвид Ганди. Носът е на Брад Пит.

Направеното за моделите изследване показа, че според жените по-възрастните мъже изглеждат по-добре с нормална брада, а не с едва набола. Тя подхожда само на младежите.

Хирургът Асим Шахмалак, създал образите след изследване, каза, че мъжете, които се подлагат на трансплантация на коса, искат да получат прическите на Джордж Клуни и Дейвид Бекъм.

"Виждали ли сте някога Дейвид Бекъм или Джордж Клуни с лоша прическа? Независимо как се подстригват, те изглеждат страхотно. Същото важи и за брадата - може да са гладко избръснати, с едва набола или с голяма брада, но изглеждат фантастично" - каза той.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама