Хайде да пътуваме


Хайде да пътуваме
Снимка: iStock/Guliver

Хайде да пътуваме! Да обиколим света! Да открием чудни и непознати места. Много много красиви места.

Хайде да пътуваме! Да изкачим някоя планина. Да бъде трудно и екстремно. Да минем през стръмни места. Да ме е страх, но ти да ме хванеш за ръката и да изкачим заедно планината.

Хайде да пътуваме! Да отидем до някой красив и топъл остров. Да се любуваме на океана – толкова безкраен. Да поплуваме заедно. Да обиколим всички прекрасни места, да се възхитим от красотите на света.

Хайде да пътуваме! Някъде надалеч. Да открием непознати места. Да не знаем какво ни очаква, но да се втурнем заедно в едно голямо приключение.

Ще пътуваме с кораб, със самолет, дори и пеша. Ще минем много километри и ще обиколим света.

Ще е толкова хубаво – само аз и ти сред целия свят.

Хайде да пътуваме! Да отидем и до близките села. Да си припомним детските години, когато си играехме на село, когато хранихме животните, копахме нивата с дядо и хапвахме от вкусните мекици на баба.

Хайде, хайде да пътуваме. Заведи ме навсякъде, искам да видя много места. Да опозная всяко кътче на света. И в топлите страни да бъдем, и там където е вечна зима.

Хвани ръката ми е ме отведи. Нека нашето пътешествие започне. Колко е хубаво да пътуваме, аз и ти. Светът е пълен с невероятни кътчета, с толкова красива природа и толкова странни места.

Хайде да пътуваме! Да обиколим целия свят и после да се върнем у дома.

Доволни, малко изморени, запечатали спомените. Да си легнем на нашето легло, да се сгушим един друг и да заспим щастливи. Защото след като сме обиколили света, ще знаем, че няма по-хубаво място от дома. От там, където се намира сърцето ти!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама