Едно наистина невероятно писмо


Едно наистина невероятно писмо
Снимка: Thinkstock/Guliver

 Уважаема Техническа поддръжка,

В началото на годината обнових програмата Гадже 5.0  с Мъж 1.0 и установих съществено забавяне в работата на системата. Това се отнася с пълна сила за приложенията Цветя и Бижута, които при Гадже 5.0  работеха безупречно.

Освен това Мъж 1.0 не притежава такива полезни програми като Романтика 9.5 и Лично внимание 6.5, за сметка на които се появиха ненужните Формула 1 5.0 и Снукър 4.1.

Общуването 8.0 спря да работи, а Чистене 2.6 срива цялата система. Опитах се да използвам Мрънкане 5.3, но не се получи.

Какво да правя?

Отчаяна

 

Скъпа, Отчаяна!

В нашия лиценз пише, че Гадже 5.0 е  развлекателна програма, а Мъж 1.0 – операционна система. Опитайте да активирате „Мислех, че ме обичаш.exe“, пуснете приложение Сълзи 6.2 и не забравяйте да обновите Чувство за вина 3.0. Ако направите всичко както трябва, то системата  Мъж 1.0 автоматично ще задейства приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5.

Имайте предвид, обаче, че ако прекалено често използвате тези приложения системата ще задейства Мъчително мълчание 2.5, Приятели 7.0 или Бира 6.1.

В никакъв случай не инсталирайте приложението Тъща 1.0 (то задейства вирус, който отнема контрола над системата). В допълнение – не се опитвайте да активирате отново Гадже 5.0. Тя е несъвместима с Мъж 1.0 и това ще доведе до крах на системата.

И накрая: Мъж 1.0 е отлична  програма, макар и с ограничени параметри на паметта, тъй като много бавно активира каквито и да било нови приложения. За да увеличите паметта и подобрите работата на системата може да прибегнете до помощта на следните програми Готвене 3.0 и Секси бельо 7.7.

Успех!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама