Домашният любимец съсипва секса


Домашният любимец съсипва секса
Снимка: Thinkstock/Guliver

75% от британците, които имат домашни любимци, предпочитат любимеца пред половинката си, показва изследване на компанията за застраховки на домашни животни Vetsure Pet Insurance.

Партньорите често негодуват заради любимеца на другия. Понякога дори се поражда ревност към кучето, например. Ако се обръща повече внимание на любимеца, то партньорът може да се почувства изоставен.

58% от британците купуват подарък на любимеца си всеки месец, а 25% не подаряват нищо на половинката си. Оказва се, че любимците отнемат и ролята на най-добър приятел.

"Красотата на това да имаш домашен любимец е, че неговата любов е безусловна. Кучетата реагират сякаш ти си най-хубавия човек на света. Половинките постъпват ли по този начин? Понякога, но невинаги, а и с кучето не можеш да се скараш", казва Джед Макеван от застрахователната компания.

Между любимците и техните стопани има взаимна лоялност, ако се отнесеш с тях с любов, те отвръщат със същото. Това обаче се отнася и за половинките в любовния живот. 14% от британците признават, че домашният любимец в спалнята съсипва секса.

"Макар че това пречи на сексуалния им живот, хората по навик продължават да позволяват на любимеца си да спи с тях в леглото. Човек трудно се отказва от такъв навик. При много двойки се появява оправданието "Котката ни гледа" вместо "Боли ме главата" като отказ за секс", казва още Макеван.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама