Българският конкурент на "50 нюанса сиво"


Българският конкурент на "50 нюанса сиво"

Дебютният роман на Мартина Дечевска "С@МОТ@" ще излезе на 9-ти март тази година, но вече се радва на интерес от страна на почитателките на хитовата поредица "50 нюанса сиво".

Защо? В книгата на българката са включени интервюта с жени, които обичат садо-мазо секс.

"Реших, че предпочитам да покажа какво се случва в главите на тези момичета, отколкото да ги превърна в журналистическа сензация”, разказва Мартина Дечевска.

"С@МОТ@” е започната през 2008 година в Тунис, продължена в Пловдив и София. Действието се развива в столицата ни, като показва проблемите, с които днешните млади момичета се сблъскват.

Главната героиня в романа, смесица между кибер пънк и чик лит, се казва Роберта. Тя е 21-годишна студентка по психология, която живее във Facebook. Един ден Роберта е отвлечена и поставена в стая, в която се намира само компютърът й. Похитителят й дава право да избира - да накара трима души в социалната мрежа ImageBox да се самоубият със силата на думите си или тя самата да умре бавно и мъчително.

Целта на Мартина е да ни докаже силата на позитивното мислене и вредното влияние на мрежата върху съвременното общество.

Ето и откъс от романа й:

"Работа, сън, снимки, пиене. Всичко вървеше спокойно и като цяло монотонно, докато не й се обадеше Той. Звънеше на мобилния, когато му скимне, веднъж на месец-два, понякога по-често, понякога по-рядко, но когато телефонът извибрираше с думичката Master на дисплея, Валерия знаеше, че ще чуе строгия му, плътен глас, изискващ безкомпромисно и абсолютно подчинение.

„Тук ли си, кучко? Имам нужда от теб. Ела тази вечер точно в 23:30 на ъгъла на „Мадрид” и „Черковна”. Искам да ми служиш, разбра ли?

„Да, Господарю”, отговаряше Валерия като хипнотизирана и моментално краката й се подкосяваха.

Знаеше, че той ще я удря, щя я дърпа за косата, ще я обижда. Че на следващия ден ще я боли гърлото и вероятно вратът, сигурно ще има и някоя и друга синина. Но това бяха редките й мигове на удоволствие. Мигове, в които се отдаваше изцяло, подчиняваше се и това й доставяше неописуем екстаз...

...В 23:35 Валерия беше на уреченото място. Пресечката на Мадрид и Черковна. С къса пола, тънък черен чорапогащник, закопчана до горе бяла риза и нашийник с халка, който показваше нейното положение във връзката. Той вече беше там и я чакаше.

– Закъсня, кучко. Сега ще понесеш своето наказание, нали си наясно с това?

– Да, Господарю – прошепна смирено Валерия и наведе глава.

– Добре, тръгвай. – Той закачи кучешка каишка към халката на врата й и я задърпа към „тяхното местенце”, което беше съвсем наблизо.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама