6 знака, че си Саманта от "Сексът и градът"


6 знака, че си Саманта от "Сексът и градът"

Ким Катрал, известна като Саманта Джоунс в хитовия сериал "Сексът и градът", ни разочарова, като сподели, че е малко вероятно четирите актриси да се съберат за трето продължение на едноименния филм.

"Наистина не знам. Изглежда всички вече се занимават с други неща. Ще бъде много трудно отново да се съберем заедно. Но винаги, когато се видим, е все едно никога не сме се разделяли", сподели актрисата в отговор на въпрос има ли някаква перспектива за "Сексът и градът 3".

Ким разкри още, че все още й се предлагат роли, които имат поразителна прилика с екранната й героиня в сериала - горда, самостоятелна, интелигентна и разкрепостена в секса.

Може и скоро да не я видим отново като Саматна Джоунс, но много жени могат да се припознаят в образа й.  Ето и как да провериш дали си сред тях:

1. Кариерата ти е твоето дългогодишно гадже

Имаш работа, която обичаш, и знаеш, че си добра в нея, което е успешна комбинация. Ходенето на работа всеки ден не е проклятие, а начин на живот. Фактът, че си привлекателна жена, може да бъде по-голямо предизвикателство за твоите колеги да те приемат на сериозно, така че си шеф на себе си, точно като Саманта.

2. Обичаш себе си повече от всеки друг

Когато Саманта Джоунс разбере, че се променя заради някой мъж, той остава в историята. Звучи ли ви познато? Вие прекалено много обичате и държите на себе си, за да позволите някой да ви превърне в неговата перфектна жена. Имате собствен начин на живот, който искате да остане такъв, какъвто е.

3. Имате невероятно самочувствие

Всички знаем, че самочувствието е секси и привлича мъжете. А вие определено сте уверена в себе си и не се притеснявате да заговорите и най-сексапилния мъж в стаята.

4. Всичките ви приятели ви искат секс съвети

Вие имате голям опит, обичате да експериментирате и не се страхувате да говорите за изпълненията си в леглото. Нищо чудно, че всички се допитват до вас, когато става въпрос за секс.

5. Вие сте всеотдайна приятелка

Точно като Саматна Джоунс, вие сте страхотна приятелка. Ще бъдете до най-добрите си приятелки винаги, независимо от ситуацията.

6. Правите секс като мъж

Не много жени могат да го правят, но вие определено сте сред тях, ако възприемате секса просто като забавление - без обвързване и чувства. Просто чукане.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама