5 причини защо не ви върви в любовта


5 причини защо не ви върви в любовта
Снимка: Thinkstock/Guliver

Чувствате ли, че имате лош късмет в любовта? Искате да намерите Мъжа на живота си, но без успех? Е, може би причината се крие във вас. Ето и 5 възможни причини:

1. Отлагате

Някои жени смятат, че не трябва да имат сериозна връзка, докато не станат най-добрата версия на себе си. Но колко време може да ви отнеме да заобичате себе си достатъчно, за да се почувствате достойна да имате партньор? Може просто да намирате начини да отлагате, за да останете необвързани за колкото е възможно по-дълго. Ако има неща, които трябва да промените в себе си, не отлагайте. Помнете, че понякога правилният партньор може да ни помогне да станем най-добрата версия на себе си.

2. Не знаете какво искате

Момичето със секси тяло е глуповато, а умното момиче е скучно. Забавното момче е играч, а доброто момче няма чувство за хумор. Не може да имате всичко, никой не е перфектен. Направете списък с топ 5 на нещата, които търсите в един мъж, най-важните. Мислете в перспектива, защото след година-две може да загубите хубавите си мускули.

3. Срещате се с хора, с които сте в различни фази в живота

Може би сте жена в 30-те, която има хубава кариера и солиден 5-годишен план за живота. Срещате ли се с по-млад мъж, който няма никаква идея какво точно иска и не е толкова зрял, колкото вас? Трудно вашата връзка ще просъществува дълго, затова най-добре потърсете мъж, с когото сте в сходна фаза от живота.

4. Хващате и пускате

Случвало ли ви се е да се интересувате от мъж до момента, в който той започне да ви обръща внимание? Ако често сваляте някого, а след това бързо му биете шута, вечно ще бъдете сама. Постоянно искате това, което нямате, мистериозния мъж или този, който е предизвикателство за вас. Вие сте хваната в собствената си игра, където загубата е сигурно нещо, а победата се случва, само когато спрете да играете и промените начина си на мислене.

5. Преследвате хора, които искат напълно различни неща от вас

Може би сте жена, която иска връзка, но въпреки това излизате с мъж, който ясно ви е показал, че в момента не иска нищо сериозно. Или пък силно копнеете да се ожените и да имате деца, а сегашната ви половинка определено не мисли за такива неща. И в двата случая, ако продължавате да се срещате с хора, които не са на същата страница, както вас, няма да откриете голямата любов, за която жадувате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама