10 радости, които можеш да изпиташ само ако си без гадже


10 радости, които можеш да изпиташ само ако си без гадже

Във връзка е хубаво, но трябва да си признаем, че и извън нея има доста неща, за които би трябвало да сме благодарни. Тоест за пореден път доказваме, че всяко нещо си има както хубавите, така и лошите страни. А сега ще се съсредоточим само върху радостите от това да си SINGLE.

1. Можете да си правите каквото поискате. Буквално!

Това ще го оценят само хората, които са били в дълга и задушаваща връзка. С кой беше навън? Къде ходи? И всички тези досадни въпроси, на които вече не се налага да отговаряш. Правиш плановете си, съобразявайки се само и единствено със себе си.

2. Можете да си позволите дни без грим

Е, не казваме, че трябва да ходите всеки ден с грим, но всяка жена знае какви усилия трябва да положи, за да е поддържана във всеки един ден. Епилиране, гримиране, ново бельо, спретнат педикюр и един куп други неща. Е, знаем и колко е хубаво, когато си починем от строгия режим "винаги перфектна".

3. Програмите и сайтовете за запознанства НЕ СТРУВАТ

Ходенето по срещи може да е наистина досадно, но програмите за запознанства са 10 пъти по-досадни. Спестете си цялата игра покрай това някой да ви сваля, да чакате да ви пишат и пр.

4. Бебета, сватби, кръщанета...

... и т.н. Бебета са огромна отговорност и няма защо да ви го напомняме. Истинска радост е, че все още имате време за себе си, особено ако не сте готови за тази крачка и НИКОЙ не ви притиска, за да я вземете.

5. Ново вълнуващо запознанство

Тръпката от началото на всяка нова връзка. Безценните мигове, в които летите от щастие и ви обсипват с внимание. Всички знаем колко е хубаво и всички бихме искали още от това, моля!

6. Сексът с нов човек

Вълнение, нови преживявания и секс, който може да се окаже двойно по-хубав от този, с който си се примирявала години наред. Сексът с нов човек е тръпка, за която си струва от време-на време да оставаш без гадже.

7. Всичко се върти около твоите мечти и цели в живота

Иска ти се да заминеш някъде? Да опиташ нещо ново? Да смениш града, държавата, в която живееш? Да, да, да! Сега е моментът и няма нищо по-хубаво от това да се чувстваш свободен да промениш абсолютно всичко в живота си.

8. Прекрарваш повече време с приятелите си

Връзките поглъщат, това е истината! Забравяш приятелите си, рядко се виждаш със семейството си и всичко се върти около човека, с когото излизаш. Чак, когато останете  без него, разбирате колко много сте пропуснали с всички други хора, които обичате и на които държите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама