10 причини да се омъжите преди 30 години


10 причини да се омъжите преди 30 години

Живеем в епоха, много по-различна от тази на нашите родители, баби и дядовци. От години всички ние сме приели следния модел за развитие – завършваме училище, после университет, намираме си хубава работа, ставаме финансово независими и едва след това се отдаваме на идеята за създаване на семейство. Е, когато дойде това време лека-полека започваме да разбираме, че може би сме закъснели за някои неща... Днес ще ви представим 15-те причини, заради които си струва да се вречете във вечна вярност на любимия човек, без да чакате "общоприетата възраст" за това.

1. Когато сте млади, вие все още възприемате половинката си като вашия най-добър приятел, а не като човека, с когото трябва да си поделите миенето на чинии, прането, разхождането на кучето и т.н.

2. И двамата сте изпълнени с надежди и светли очаквания за семейния живот, а не с предразсъдъци и страхове, породени от наблюдването на други семейни двойки.

3. Ако си представяш голямо семейство с поне 2 деца, най-добре е да родиш първото между 25 и 30 години.

4. Когато се омъжваш за мъж над 30 години, то трябва да вземеш предвид, че той вече има изградени навици, които е много по-трудно да се „ошлайфат“. Същото важи и за теб, разбира се.

5. Можете да си „поживеете“ няколко години, без да мислите за деца (При браковете след 30 години, детето е приоритет номер 1)

6. Имате време да планирате бъдещето си заедно без да бързате.

7. Постигате успехи в кариерата и знаете, че там винаги ще има един човек, който ще се радва колкото вас.

8. Научавате се да имате общи финанси и да разпределяте семейния бюджет. (Повярвайте ни, след 30 е много по-трудно да свикнете с идеята, че заплатата ви вече не е само за рокли и вечери по женски)

9. Бракът на ранна възраст възпитава отговорност, липса на егоизъм и отдаденост.

10. Имате много повече енергия – за пътувания, за излизане с приятели, за секс...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама