Tommy Hilfiger вече официално и у нас


Tommy Hilfiger вече официално и у нас

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, има удоволствието да обяви откриването на първите два официални магазина на марката в България. Те се намират в София, като първият отвори врати на 27 февруари 2015г. в The Mall, а вторият ще бъде открит на 5 март 2015г. в Serdika Center.

Двата магазина са най-новото попълнение в постоянно увеличаващото се портфолио на Tommy Hilfiger от локации по целия свят и са собственост на SARKK, ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония.

Магазините ще предлагат най-новата колекция на Tommy Hilfiger - пролет/лято 2015, която включва и мъжки и дамски облекла и аксесоари. И в двете локации специален декор пресъздава характерната за марката колежанска атмосфера, вдъхновена от Източното крайбрежие, а мебелировката е съчетание между традиционно и модерно. Американските антики, винтидж елементите в интериора и подбраните творби отразяват много точно духа на марката – „класически, американски, дързък.“

Колекцията пролет/лято 2015 на Tommy Hilfiger е вдъхновена от Средна Америка, където величествени пейзажи се смесват с очарованието на малкия град и образуват най-живописните и интересни места в цялата страна. Това изследване на средната част на Америка води до пълно отдаване на природата, изразено чрез военни и морски детайли и изработка, които са комбинирани с характерния за Tommy Hilfiger колежански стил. Резултатът е цветен, безгрижен и типично американски.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама