Пижами и принтове за Пролет 2015


Пижами и принтове за Пролет 2015

Бягството от действителността, слънцето и безметежният живот на Маями и Палм Спрингс са вдъхновенията в колекцията H&M Studio за сезона Пролет/Лято 2015.

Пижамите, падащи свободно, задават основната линия, а в комбинацията с принтове и спортните детайли засилват усещането за непринуденост през целия сезон.

Колекцията влиза на 12 март в над 200 магазина по цял свят, както и в България.

„Харесва ми, че колекцията H&M Studio за Пролет/Лято 2015 е едновременно бляскава и небрежна. Моделите тип пижама не само са удобни за носене, но и изглеждат фантастично, особено с обувки на висок ток. Колекцията е предназначена преди всичко за слънчеви забавления и нощни купони“, споделя Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development.

ТЕМИ

Драпираните пижами се предлагат в два варианта – топ, съчетан с дълго долнище на ситно райе или олекотено сако с принт или с блестящ брокат със свободно скроени панталонки.

*

Принтовете подсилват усещането за топлина и закачливост – откриваме фламинго върху къси панталон и, принт на кактус върху кафтан или ефектна змийска кожа при женствената свободна къса рокля без ръкави.

*

Елементите от спортните облекла са изключително важни. Обемната тениска без ръкави може да се носи като рокля, а дългият потник е с изрязан гръб и наподобява бански костюм.

*

Артистичната шарка „възлов батик“ ненатрапчиво присъства върху облеклата и аксесоарите, а един от основните модели сред тях е меката шапка с периферия.

*

Изключително забавни са ключовите модели в колекцията – такива са широките дънки клош в стила на 70-те, тениските с ръкави с дължина до лакътя и принт върху предната част, както и късите гащеризони, които могат да се носят както през деня, така и през нощта.

МАТЕРИИ

Коприна, деним, трико и велурен плат.

ЦВЕТОВЕ

Слънчеви пастелни цветове, бонбонено розово и прасковено, блед деним, бяло, зелено, виненочервено и тъмносиньо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама